Arceus Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Witam zgłaszam (jeśli nikt przedemną tego nie zrobił) problemik z powiadomieniami. Tak wiem, normalny człowiek widzi powiadomienie i sprawdza o co chodzi, przez co powiadomienie wygasa. Jednak trafiłem się taki ja, który widzi, że ktoś gdzieś coś napisał i wychodzi i wtedy z 1 powiadomienia robi się -1 powiadomienie... Rzecz drobna, ale jednak jest taki błędzik więc go uprzejmie zgłaszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Mi też ale tylko na telefonie... Chodzi o to,że zostało sprawdzone chyba. Ale wtedy nie powinno być znaczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 27, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2015 No ja też o wersji mobilnej mówiłem... (Powinienem o tym wspomnieć wcześniej? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 To samo dzieje się na wersji pc-towej, gdy mamy np. okienko na pół ekranu albo mniej ( 6 powiadomień zmienia się w 6- ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts