TalkativeCloud Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 W zabawie chodzi o to by zebrać dla swojej drużyny jak najwięcej punktów. Czy RD jest homo czy hetero? Aby dołączyć do zabawy należy wypełnić taką kartę nick: Talkative Cloud strona wojenna: hetero twoje zdanie na temat drużyny przeciwnej: To fake! Has bo nigdy nie podał takiej informacji że RD jest homo. Zasady: 1. Za jedną kartę drużyna dostaje 1 punkt. 2. Z hejtownie karty osoby przeciwnej drużyny zabiera jej 0.5pkt. Taki komentarz poprzedza słowem NALOT max 2 Naloty na kartę. Spam się nie liczy 3. Komentarz osoby z tej samej drużyny poprzedzamy słowem WSPARCIE i dodaje ono 0.5pkt. Max 1 wsparcie na kartę. 4. 3 karty z rzędu stworzone dla tej samej osoby zostają snajperami. Dają oni drużynie dodatkowe 1.5pkt dla drużyny. Za hejty zabierają 1pkt a wsparcia mi dodają 1pkt. 5. 5 kart z rzędu stworzone dla tej samej drużyny zostają czołgistami. Działa to jak snajper ale jest dwa razy lepszy. Dodatkowe 2pkt dla drużyny za wsparcie i odejmowanie 2pkt nalotem. Aktualny status to 0/1 miłej wojny fanom i za equestrię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FriendJerzy Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 nick: FriendJerzy strona wojenna: homo twoje zdanie na temat drużyny przeciwnej: Jeżeli RD jest homo to raczej nikt by tego oficjalnie nie potwierdził, ani nie zaprzeczył. Pamiętajmy że osobowość i historia jest tworzona w dużej mierze przez bronych co jest wywołane przez niedopowiedzenia w serialu, więc o tym czy RD jest homo czy hetero decyduje większość zdań. Wydaje mi się (WYDAJE) że gdyby zrobić głosowanie i potsumować fakty i sugestie z serialu, fanficów i artów to wygrało by homo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Grudzień 29, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2015 1 minutę temu FriendJerzy napisał: nick: FriendJerzy strona wojenna: homo twoje zdanie na temat drużyny przeciwnej: Jeżeli RD jest homo to raczej nikt by tego oficjalnie nie potwierdził, ani nie zaprzeczył. Pamiętajmy że osobowość i historia jest tworzona w dużej mierze przez bronych co jest wywołane przez niedopowiedzenia w serialu, więc o tym czy RD jest homo czy hetero decyduje większość zdań. Wydaje mi się (WYDAJE) że gdyby zrobić głosowanie i potsumować fakty i sugestie z serialu, fanficów i artów to wygrało by homo NALOT Jeżeli chodzi np o arty, to jest ich bardzo dużo z Rainbow Dash i Soarinem więc po to jest ta wojna żeby się przekonać co i jak, oraz by sprawdzić jak zwolennicy obu stron bronią swojego zdania. Ps: nie bierzcie hejtów na serio!!! To tylko zabawa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FriendJerzy Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 (edytowany) każdy ma swoje racje Edytowano Grudzień 29, 2015 przez FriendJerzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Nick wyświetla się po lewej, a stanowisko łatwo wywnioskować z reszty postu. W bajce nie ma żadnej informacji co do seksualności RD, zresztą, nie dotyka to jej jednej. Równie dobrze za homo można by uznać min.: Celestię, Lunę, Applejack, Pinkie Pie, Fluttershy, Derpy Hooves, Lyrę, Bon Bon, Spike'a, burmistrzynię, Zecorę, wszystkich członków Wonderbolts i niemal całe Ponyville. Jak wygląda statystyka clopów, nie wiem, ale Twilight Sparkle na pewno jest hetero (kto oglądał EG, wie), a musnęły mi się romanse jej z masą innych kucyków płci jednakowej. Jeżeli Rainbow Dash ma być homo tylko dlatego, bo ma tęczowy ogon, to według mnie jest to dość słaby argument. W odcinku o przygotowaniach do igrzysk, w retrospekcji z małą RD, widzimy (i to mogę stwierdzić z pewnością) jej ojca. Też ma tęczową grzywę i gdyby to przeważyło o jego orientacji mielibyśmy mene 5. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Grudzień 29, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2015 (edytowany) 4 minuty temu Sakitta napisał: Nick wyświetla się po lewej, a stanowisko łatwo wywnioskować z reszty postu. W bajce nie ma żadnej informacji co do seksualności RD, zresztą, nie dotyka to jej jednej. Równie dobrze za homo można by uznać min.: Celestię, Lunę, Applejack, Pinkie Pie, Fluttershy, Derpy Hooves, Lyrę, Bon Bon, Spike'a, burmistrzynię, Zecorę, wszystkich członków Wonderbolts i niemal całe Ponyville. Jak wygląda statystyka clopów, nie wiem, ale Twilight Sparkle na pewno jest hetero (kto oglądał EG, wie), a musnęły mi się romanse jej z masą innych kucyków płci jednakowej. Jeżeli Rainbow Dash ma być homo tylko dlatego, bo ma tęczowy ogon, to według mnie jest to dość słaby argument. W odcinku o przygotowaniach do igrzysk, w retrospekcji z małą RD, widzimy (i to mogę stwierdzić z pewnością) jej ojca. Też ma tęczową grzywę i gdyby to przeważyło o jego orientacji mielibyśmy mene 5. Dlatego jestem za tym że jest hetero, ale to tylko zabawa. A co do nicku to dla picu Żeby karta nie była taka mała Edytowano Grudzień 29, 2015 przez TalkativeCloud Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 A co jeśli sądzę, że jest bi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Grudzień 29, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2015 27 minuty temu Selenium napisał: A co jeśli sądzę, że jest bi? No to załuż kartę i pomóż zwolennik tej teorii wygrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Nick: Selenium Strona wojenna: Bi Twoje zdanie na temat drużyny przeciwnej: W fandomie RD najczęściej łączona jest ze Soarinem i Fluttershy. Dlaczego by nie połączyć tych dwóch teorii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireflyPL Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Nick: FireflyPL Strona wojenna: Hetero Twoje zdanie na temat drużyny przeciwnej: Jednym z solidniejszych argumentów jest fakt który zaistniał w jednym z odcinków drugiego sezonu - odc 15. Kiedy Dash wpada przez okno domu Fluttershy jeszcze śpi. Leżąca na łóżku, zaskoczona i zarumieniona patrzy na swoją przyjaciółkę. To zawstydzenie o dziwo było spowodowane swego rodzaju nagością żółtej pegaz. Ale Rainbow nie dziwi się i mówi o swojej nowinie.Na dole załączony obrazek z tej sceny. Jeśli Dash byłaby homo to widok "nagiej" Fluttershy powinien ją albo podniecić albo zawstydzić zważywszy iż tak się nie stało hipoteza o jej homoseksualności jest błędna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 5 godzin temu FireflyPL napisał: Nick: FireflyPL Strona wojenna: Hetero Twoje zdanie na temat drużyny przeciwnej: Jednym z solidniejszych argumentów jest fakt który zaistniał w jednym z odcinków drugiego sezonu - odc 15. Kiedy Dash wpada przez okno domu Fluttershy jeszcze śpi. Leżąca na łóżku, zaskoczona i zarumieniona patrzy na swoją przyjaciółkę. To zawstydzenie o dziwo było spowodowane swego rodzaju nagością żółtej pegaz. Ale Rainbow nie dziwi się i mówi o swojej nowinie.Na dole załączony obrazek z tej sceny. Jeśli Dash byłaby homo to widok "nagiej" Fluttershy powinien ją albo podniecić albo zawstydzić zważywszy iż tak się nie stało hipoteza o jej homoseksualności jest błędna. Przecież one zawsze chodzą bez ubrań, jak było powiedziane w ostatnim odcinku pierwszego sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireflyPL Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 No właśnie tym dziwniejsze nawet jak na Fluttershy że zawstydziła się przed przyjaciółką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts