Amela321 Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Który gif według Was, najfajniejszy? 1. 2. 3. 4. 5 . Chciałabym znac waszą opinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 4, fajnie się zapętla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 3 za to że kojarzy mi się z curkami Tenzina, oraz jest po prostu słodkie 5 bo lubie gryźc rózne rzeczy a na tym gifie rarcia gryzie materiał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Wszystkie są zajebiste, ale gdybym miał wybrać naj to chyba 3 i 5 bo słodycz tych obrazków przekracza moją dzienną norme Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 5 poproszę Wyobraźcie sobie jak wchodzicie po ciężkim dniu do domu i widzicie taki obrazek ... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 2. Bo bucking trees for muffins jeszcze nie było dla moich oczu widziane, ale mi się podoba. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conquest Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 Piątka niewyobrażalnie poprawiła mi humor 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FriendJerzy Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 (edytowany) 2 bo to gif z sylwestra według Derp czyli pasuje do wydarzeń ostatnich ps czy w tym temacie inni też powinni/mogą wrzucań swoje gify? Edytowano Styczeń 1, 2016 przez FriendJerzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Styczeń 1, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2016 4 godziny temu FriendJerzy napisał: 2 bo to gif z sylwestra według Derp czyli pasuje do wydarzeń ostatnich ps czy w tym temacie inni też powinni/mogą wrzucań swoje gify? Nie zaszkodzi, jeśli wrzucisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 Łapcie mojego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się