Rory Mercury Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 (edytowany) Ja dzisiaj sprzątałam strych i znalazłam parę skarbów. Między innymi tego kucyka za którym płakałam parenaście lat temu :-). A co Wam się udało odnaleść po latach? Edytowano Styczeń 1, 2016 przez RAinbow Dash:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 Maska przeciwgazowa MSZ-mua powszechnie zwana ,,słoń" 2 dodatkowe filtry do mojego bulldoga (wszędzie ich szukałem! ) do tego kombinezon OP-1. #stalkerlife 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Styczeń 1, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2016 2 minuty temu Simplistic Invention napisał: Maska przeciwgazowa MSZ-mua powszechnie zwana ,,słoń" 2 dodatkowe filtry do mojego bulldoga (wszędzie ich szukałem! ) do tego kombinezon OP-1. #stalkerlife Ooo prosze :-). Nie znam się na tych skarbach, ale brzmi ciekawie. Ja znalazłam jeszcze stary kapelusz kowbojski z jabłkiem z przodu nosilam go gdy bylam maluchem w pieluchach :-) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 Jakbym miał strych też pewnie coś bym na nim znalazł, a tak tylko zazdroszczę ludziom starych strachów. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demotywatorking Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 Ja ostatnio znalazłem w szafie grę Operacja. Kilka lat jej nie widziałem, nawet zapomnialem, że ją mam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Mój strych był nieotwierany przez ok. 60 lat! Może wejdę na górę jak będę miał czas, zawsze mnie ciekawiło co może tam być 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Styczeń 2, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2016 (edytowany) 15 godzin temu TheFallen321 napisał: Mój strych był nieotwierany przez ok. 60 lat! Może wejdę na górę jak będę miał czas, zawsze mnie ciekawiło co może tam być Nooo można wiele ciekawych rzeczy znaleźć Ja nawet dzisiaj weszłam i znalazłam mojej mamy kołyskę w której się wychowała Edytowano Styczeń 2, 2016 przez RAinbow Dash:) dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 2.01.2016 at 16:54 RAinbow Dash:) napisał: Nooo można wiele ciekawych rzeczy znaleźć Ja nawet dzisiaj weszłam i znalazłam mojej mamy kołyskę w której się wychowała Toż to ANTYK Prawdziwa perełka, serio. Bez beki mówię 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2016 7.01.2016 at 16:38 Accurate Accu Memory napisał: Toż to ANTYK Prawdziwa perełka, serio. Bez beki mówię bo to prawda i ma swoją historię . Została zrobiona przed 2 wojną (rok produkcji jest ale zamazany strasznie),a kupiła ją moja prababcia. Teraz w niej wychowuje sie najmłodszy członek rodziny córcia mojego kuzyna . Jako jedyna uratowała się z rzeczy po bombardowaniu w czasie 2 wojny . Jedyny ślad jaki po tym pozostał to pęknięcie od strony zagłówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts