Nightmare Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Chodzi o takiego arta z otwartą szafą. Takie spojrzonko z przodu, do tego proszę, by miało z 4 czy 5 półeczek (a rodzaje i kolory to już pozostawiam). Do tego najlepiej, by na jednej półce dało się umieścić ikonkę z pulpitu Wiem, dziwny request Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 (edytowany) Spoiler A tak na prawdę to nie wiem o co chodzi. To ma posłużyć jako tapeta ? Edytowano Styczeń 8, 2016 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 8, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2016 A można prosić, by był to obrazek i bez nóżek? Wiem, grymaszę, ale chcę, by to poszło w róg mojego pulpitu Ma to posłużyć jako dodatek do pulpitu, gdzie udam, że chowam najważniejsze rzeczy do szafy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Aha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 8, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ale jako rysunek, a nie wyciętą fotkę xD Fotka mi do designu nie pasuje... Dlatego req robię, bo na necie same zdjęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Spoiler Perfekt. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 8, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2016 a jak mam na tych półkach poukładać ikonki z pulpitu? xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Kreatywnością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 14 godziny temu Nightmare napisał: a jak mam na tych półkach poukładać ikonki z pulpitu? xD Najpierw otwórz szafę. To powinno pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2016 Ale req jest na już otwartą szafę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się