Scar Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Tak jak w temacie. Szukam osób chętnych do wspólnej gry Zainteresowanych zachęcam do pisania tutaj albo PW Link do komentarza
Burry Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Po prostu mów kiedy Link do komentarza
Gronek Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Popieram kolegę, zawsze i wszędzie. Ignorując momenty w których mnie nie ma w domu, oczywiście Link do komentarza
Szonszczyk Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Też jestem chętny Napisz kiedy, gdzie i jak Link do komentarza
SnuJ Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Co, jak, gdzie, kiedy? Zawsze chętny Link do komentarza
Lucas Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 (edytowany) Chętny. O której można? *patrzy na zegarek* I wszystko jasne. -Whenever -Wherever -Whatever Edytowano Styczeń 18, 2016 przez Lucas Link do komentarza
Szonszczyk Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 (edytowany) Dla tych którzy jeszcze z nami nie grali: odbyły się już 3 spotkania w których trakcie nieomal umarliśmy ze śmiechu Ja jestem w trakcie tworzenia specjalnego decku do tejże gry który będzie zawierał nasze własne forumowe karty, karty mlp i losowe, ciekawe karty wymyślone przez naszą grupę. Jeśli chcecie dołączyć do naszej zabawy (nie przejmujecie się czarnym humorem) możecie dalej to zrobić! Wystarczy, że napiszecie tutaj post (i dajcie mi reputację ) ! Spotkanie odbywają się na teamspeaku: kucykowyteamspeak.pl (więcej info na PW) od dołu szukać: Pegasus Gaming Area hasło: PGA Stan Talii "mlppolska.pl" 86YA2 na dzień 28.06.16 godzina 01:47 Czarne: 95 Białe: 223 By dodać tą talię do gry należy wpisać: /addcardcast 86YA2 Polecana talia PL (873 czarne, 2510 białych), która pasuje do mojego decku: /addcardcast 2DXBT 6M52S Edytowano Czerwiec 27, 2016 przez MasterOfRainbows @EDIT 28.06.16 2 Link do komentarza
Szonszczyk Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 (edytowany) Najlepsze w dniu 22-23 stycznia 2016: Ps. UWAGA SŁOWNICTWO! 1. Fajna nagroda: Spoiler 2. Jak powstała Equestria? Spoiler 3. Głos robiący dziwne rzeczy: Spoiler 4. Babcia Smith jest dziwna: Spoiler 5. Dobry sposób na pokój na świecie: Spoiler Napisane o 02:22 po około 4h grze ... Edytowano Styczeń 25, 2016 przez MasterOfRainbows 2 Link do komentarza
Szonszczyk Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 (edytowany) Najlepsze w dniu 23-24 stycznia 2016: PS. UWAGA SŁOWNICTWO! 6. Z serii: możesz spróbować, ale i tak ci nie wyjdzie: Spoiler 7. Coś fajnego o polakach: Spoiler 8. A także nowy sposób sprawdzania czy nadajesz się do partii PIS czy nie: Spoiler Jeśli wybrałeś Jarka to znaczy, że będziesz dobrym PIS'owcem Napisane o 03:13 ponieważ nie chce mi się iść spać ... Edytowano Styczeń 25, 2016 przez MasterOfRainbows 2 Link do komentarza
Szonszczyk Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 (edytowany) Najlepsze z dni 26-27 stycznia 2016: PS: UWAGA! SŁOWNICTWO I CHAMSTWO NA POZIOMIE GIMBY! 9. Interesy: Spoiler 10. WINRAR: Spoiler 11. Wiejski festyn: Spoiler 12. Co potrafią zrobić Chińczycy? Spoiler 13. Anty-Chrześcijański zespół Feel: Spoiler 14. Piosenka Pinkie Pie: Spoiler 15. Dziki dzik jest dziki: Spoiler 16. Fajne masz czółko: Spoiler 17. Złoty łańcuch i co mi się z nim kojarzy: Spoiler 18. Odblokowano osiągnięcie: Spoiler 19. Jestem Flash Sentry: Spoiler 20. Sztruclowa? Spoiler 21. Co tak naprawdę lubią bronies? Spoiler 22. Idealnie podsumowanie całej naszej gry w karty w jednej karcie: Spoiler 23. Lauren Faust i jej zszokowanie: Spoiler 24. Post ścisły: Spoiler 25. Equestria vs Katapulty: Spoiler 26. Spalanie kalorii ... Spoiler Zmiennokształtny "interes" Discorda zawsze fajny 27. Złota rybka: Spoiler Pisane o 03:16 nad ranem ponieważ te karty są zbyt zarąbiste żeby przestać w nie grać ... Edytowano Luty 1, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza
Szonszczyk Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 (edytowany) Najlepsze z dni 27-28 stycznia 2016: PS: UWAGA! SŁOWNICTWO! 28. Szonszczyk (tak to ja): Spoiler 29. Magiczny czarodziej: Spoiler 30. Super gra wam powiem: Spoiler JEDNĄ RUNDKĘ POTEM: 31. Kto tam? Spoiler 32. Cebula zawsze fajna: Spoiler Jest 01:22 idę grać w HS, bo nowa bójka ... trzymcie się i do następnego razu moi drodzy kartowiczanie! Edytowano Styczeń 28, 2016 przez MasterOfRainbows 1 Link do komentarza
Scar Napisano Czerwiec 27, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Jasny gwint... ile to minęło od ostatnich screenów Szonszcza? Za dużo, to na pewno. Dlatego czemu nie zrobić reaktywacji? Szukam nowych, świeżych rekrutów do kolejnych (nie)kulturalnych rozrywek, w których to będziemy tymi najbardziej okropnymi ludźmi w chwili gry... w celu przyjemnej gry oczywiście! Pisać, pytać, cokolwiek Cię ciekawi - napisz tu lub do mnie. Śmiech gwarantowany. 1 Link do komentarza
Szonszczyk Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 (edytowany) 2 hours ago, Skaza said: Jasny gwint... ile to minęło od ostatnich screenów Szonszcza? Za dużo, to na pewno. Dlatego czemu nie zrobić reaktywacji? Szukam nowych, świeżych rekrutów do kolejnych (nie)kulturalnych rozrywek, w których to będziemy tymi najbardziej okropnymi ludźmi w chwili gry... w celu przyjemnej gry oczywiście! Pisać, pytać, cokolwiek Cię ciekawi - napisz tu lub do mnie. Śmiech gwarantowany. Dzisiaj, jutro? Czekaj bo jest pierwsza w nocy i nie wiem ... powiedzmy, że dzisiaj po 20 (lub wcześniej jeśli chcecie). Pasuje? To dajcie reputa Albo nie dawajcie tylko wstawcie się na umówiony termin na mój kanał na kucykowym: Pegasus Gaming Area hasło: PGA Ps. 5 miesięcy minęło, to może i dobrze bo już nam się powoli nudziły, teraz będzie można od "nowa" zagrać. Spoiler TALIE KTÓRE BĘDĄ BRAŁY UDZIAŁ W ROZGRYWCE: https://www.cardcastgame.com/browse/deck/86YA2 https://www.cardcastgame.com/browse/deck/GJ6WNhttps://www.cardcastgame.com/browse/deck/J5VU2https://www.cardcastgame.com/browse/deck/CAYRAhttps://www.cardcastgame.com/browse/deck/TFG7A Szybkie komendy (zapisuję tu sobie, żeby później mieć łatwiej): /addcardcast 86YA2 /addcardcast GJ6WN /addcardcast J5VU2 /addcardcast CAYRA /addcardcast TFG7A Ostatnia talia którą graliśmy (tą czyjąś) została rozbita na 4: czarne, czarne społeczności, białe i białe społeczności. Patrzyłem się i stwierdzam, że zostały dodane nowe karty, a tamte zostały lub były poprawiane. CZARNE: 975 BIAŁE: 2735 Edytowano Czerwiec 27, 2016 przez MasterOfRainbows 1 Link do komentarza
Szonszczyk Napisano Lipiec 5, 2016 Share Napisano Lipiec 5, 2016 (edytowany) Najlepsze z szóstego lipca 2016 roku: 33. To po prostu musiało wygrać: Spoiler 34. Gronek na propsie: Spoiler 35. To z drzwiami: Spoiler 36. Co jest legalne: Spoiler 37. Co pokazują w piwnicy: Spoiler 38. Dobre na głód: Spoiler Pisane w czasie kart ... na szybko około 1-2 w nocy. Edytowano Lipiec 6, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza
Szonszczyk Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 (edytowany) Jeszcze parę screenów z dzisiejszej gry: 39. Na początek @Lucas: Spoiler BARDZO ŻYCIOWE 40. Później trochę rewolucji: Spoiler 41. Ale, że który z którym, bo nie czaję: Spoiler 42. A co wasz ksiądz: Spoiler 43. Jahwę: Spoiler 44. Coś dla graczy cs'a: Spoiler ZLICZA MOC BÓLU DUPY GRACZY No i to by było na tyle. Do następnego! Edytowano Lipiec 6, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza
Szonszczyk Napisano Lipiec 15, 2016 Share Napisano Lipiec 15, 2016 Parę z 15 lipca: 45. Co wspiera polski rząd: Spoiler 46. Co się na wojnie: Spoiler 47. Historyjka: Spoiler 48. Porwanie: Spoiler Sorry, ale chyba nie było lepszych :( Pisane po północy, a teraz idę grać w Overwatcha, bo potem nie będę mógł przez dwa tygodnie w niego grać ... Trzymajcie się! Do następnego razu, karto(no)wiczanie! Link do komentarza
Scar Napisano Lipiec 22, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2016 Może taka forma zachęci inne osoby do zagrania z nami lub swoimi znajomymi, stąd nagranie ;^) PS. Za wszelkie cosie przepraszam Spoiler Link do komentarza
Szonszczyk Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 (edytowany) Dla wszystkich którzy byli: wspomnienia, Dla wszystkich których nie było: wrzucam wy "jestem dostępny 24/h, ale w tej chwili mnie nie ma" ( @Silicius <- tak to o tobie xD): 49. Nasze super moce: Spoiler 50. Dobry ojciec: Spoiler 51. Atak i dobra zabawa: Spoiler 52. No to powiedział co wiedział: Spoiler 53. Dobry mikołaj zostawia chamskie prezenty: Spoiler No i to by było na tyle z 09-10.08.16. Trzymajcie się! Miszcz Wszystkich Kartuf i Napalony Szonszczyk W Jednym Miżczu Tencz i Innych Dziwnych Spraw Z Nimi Związanych, Asystent Samego Siebie W Apartamencie Pegazów, Jedyny Tego Imienia i Ten Godny Swego Nazwiska, Sprzedam Opla i Te Sprawy, Maniak Kuców Nie-Wszelakich, Pokemono-Zbieracz-Bardzo-Suaby, Zdemotywowany Student Infy Z Piekła Wyrodem, Śmiertelny Pan Swojego Życia i Tylko Swojego Umierania Niezbędny Do Ukończenia Poziomu Życia Zerowego, Gracz Łowerłocza Bastion Chytry Lecz Skryty, Reinhard Mocny Wręcz Niezbędny Na Każdej Mapie Dla Zachęty Dzierży Młot Swój Wszechpotężny Którym Rozwali Wasze Wełby, Wena Skończona Czas Uciekać Do Wyra Ciepłego Lecz Niepościelonego ... (chyba mi się bardzo nudzi o czwartej nad ranem) Edytowano Sierpień 10, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza
Silicius Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 No sory, ale planowaliście na środę . To było niespodziewane i nie miałem czasu zareagować. Dobrze, że się chociaż dobrze bawiliście . Link do komentarza
Recommended Posts