TheFallen321 Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Hej, tak jak w tytule , szukam ludzi do gry w Diablo III Jeżeli chodzi o moje postacie: 1. Sezonowa 63 level czarownica 2. Zwykła 61 level demon hunter Sam jestem dosyć początkującym graczem, mam przegrane w diablo koło 10-15h . Przeszedłem całą fabułę i teraz zacząłem zabawę z trybem przygodowym, a od 15 stycznia założyłem postać sezonową . Mogę grać zarówno w trybie normalnym jak i sezonowym (chodzi mi tu o postacie). Jeżeli chodzi o komunikację mogę zaoferować mój prywatny TeamSpeak. Jeżeli ktoś byłby chętny to proszę o pisanie albo w tym temacie, albo na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallen321 Napisano Styczeń 18, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2016 @Kniszku fajnie. Mógłbyś mi podać na PW swój battletag? Dodam cię do znajomych i tam dogadamy resztę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Awww, spóźniłam się .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 Może nie w temat, ale jest jakaś społeczność w Diablo, albo klan xd? Tam łatwiej się zawsze byłoby doszukać chętnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts