misterspauls Napisano Październik 17, 2019 Share Napisano Październik 17, 2019 Siema Smutny masz jakieś swoje ciekawe fanfiki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 6, 2020 Share Napisano Luty 6, 2020 Witaj, każdy nowy kuc mile widziany, ogólnie bardzo szanuje nowych ludzi dołączających do fandomu, no dobra rozgość się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 13, 2020 Share Napisano Maj 13, 2020 Witam was wszystkich mam na imię Krystian Jurek, bardzo mi jest miło moje zainteresowania to. Muzyka, i lubię słuchać disco polo, filmy, przygodę, mam lat 28 wzrost 176 cm. Jestem niepełnosprawny od urodzenia i bardzo ale to bardzo lubię kucyki oglądać tylko szkoda że się skończyły, i bardzo bym chciał tutaj poznać naprawdę lubię rozmawiać o czym się da. Pozdrawiam Krystian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Maj 13, 2020 Share Napisano Maj 13, 2020 Witamy na forum Krystian Jurek!! Miłego pobytu na forum!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Maj 13, 2020 Share Napisano Maj 13, 2020 No dzięki. Misterspauls mam nadzieje że będę tutaj dobrze się bawił z wami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się