Hurric4nePL Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 W tym temacie będę wrzucać wszystkie Top 10 Miesięczne i Top 25 Roczne Jeśli chcecie posłuchać starych Top 10 / Top 25 Zapraszam Tutaj Przy każdym nowym Top 10 / Top 25 będę wrzucał playliste z danego miesiąca / roku i formularz gdzie będziecie wpisywać ( UWAGA ) "Tytuł i Wykonawce" a nie linki do filmów. (Niestety musicie wybrać minimum 3 utwory) np: 1. Discord (Remix) - Eurobeat Brony 2. Aviators and Lectro Dub - One Of Us 3. Alex S - Trixie The Pony Troll VIP Więc zaczynajmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Luty 5, 2016 Autor Share Napisano Luty 5, 2016 (edytowany) Top 10 Pony Song Styczeń Głosowanie Playlista Styczeń Formularz Edytowano Marzec 17, 2016 przez Hurric4nePL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khawker Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Według mnie temat zbędny, ale to tylko moja opinia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 1 hour ago, khawker said: Według mnie temat zbędny, ale to tylko moja opinia. Jak zbędny skoro przynajmniej ja dowiedziałem się o tej topce? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Luty 28, 2016 Autor Share Napisano Luty 28, 2016 (edytowany) No i po miesiącu mamy oczekiwaną Top 10 Pony Song Styczeń ;d Miłego słuchania Edytowano Luty 28, 2016 przez Hurric4nePL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Marzec 17, 2016 Autor Share Napisano Marzec 17, 2016 Top 10 Pony Song Luty Głosowanie Playlista Luty Formularz głosowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Kwiecień 3, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2016 No i wyniki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Kwiecień 6, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2016 (edytowany) Top 10 Pony Song Marzec Głosowanie Formularz głosowania Playlista: Brak @Edit:Moja playlista ( bardzo możliwe że jest więcej ) Edytowano Kwiecień 6, 2016 przez Hurric4nePL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Maj 14, 2016 Autor Share Napisano Maj 14, 2016 (edytowany) No i marzec ! I od razu głosowanie na Kwiecień Formularz głosowania Playlista: Brak Edytowano Maj 14, 2016 przez Hurric4nePL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Lipiec 8, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2016 Top 10 Pony Songs Kwiecień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Lipiec 13, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2016 Top 10 Pony Songs Maj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 (edytowany) Nie wiem, czy to się jakkolwiek kwalifikuje się do tego tematu, ale jeny, jak mi się spodobała ta piosenka Jest kwintesencją trzech rzeczy, które bardzo lubię: pięknych, żeńskich postaci kreskówkowych, podróżowania i fajnych, wpadających w ucho piosenek. Aż dziw, że odkryłem to dopiero przedwczoraj Edytowano Maj 28, 2017 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się