Major Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Adidasa,lub cos podobnego do znaczka spitfire bo jestem sportowcem.Najlepiej coś związane ze sportem i rapem. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 25 minuty temu Major Degtyarev napisał: Adidasa,lub cos podobnego do znaczka spitfire bo jestem sportowcem.Najlepiej coś związane ze sportem i rapem. Bezapelacyjnie logo Adidasa 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Być może skrzyżowane działa 107 mm na znak " X " 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 Ja napewno jakiś śrubokręt...wkońcu serwisuje konsole i umiem to. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 U mnie by była Zakrwawiona Katana... Master Of Steel Brotherhood! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 44 minuty temu TwilightSpringTrapPL napisał: U mnie by była Zakrwawiona Katana... Master Of Steel Brotherhood! ta...kto ci niby dał mastera szeregowcu ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 27, 2016 Autor Share Napisano Luty 27, 2016 6 godzin temu SpringHandy napisał: ta...kto ci niby dał mastera szeregowcu ? Sam se dał xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 godzinę temu Mates napisał: Sam se dał xD sprawa zostanie przekazana do Starszego Layonsa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 38 minuty temu SpringHandy napisał: sprawa zostanie przekazana do Starszego Layonsa Kto to Starszy Layons? Bo nie wiem a z Masterem to były żarty xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 5 minut temu TwilightSpringTrapPL napisał: Kto to Starszy Layons? Bo nie wiem a z Masterem to były żarty xD Ech to prawdziwy master of stell 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 6 minut temu SpringHandy napisał: Ech to prawdziwy master of stell Ja jestem pewnie szeregowym ??? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Właśnie teraz TwilightSpringTrapPL napisał: Ja jestem pewnie szeregowym ??? Wszyscy jesteśmy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 1 minutę temu SpringHandy napisał: Wszyscy jesteśmy Aj aj A wiesz jak awansować? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Jak mamy awansować skoro nawet bractwa stali jeszcze nie ma ja tam przeszłem każdą część fallouta z bractwem stali więc jestem podpożątkowany 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Ja grałem w tylko w Fallouta 1 i New Vegas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Fallout 3 mi się bardzo podoba i tego nie ukrywam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Może załóż Temat w Dyskusjach... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Miałbym coś związanego z prędkością Błyskawica albo prędkościomierz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 28, 2016 Autor Share Napisano Luty 28, 2016 1 minutę temu Siwy napisał: Miałbym coś związanego z prędkością Błyskawica albo prędkościomierz Fajna kminia Ale miałbyś prędkościomierz, bo błyskawicę już ma Dashie ^^ Pzdr:D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 Moja ponysona też ma błyskawicę Zerknij sobie w mój profil 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 28, 2016 Autor Share Napisano Luty 28, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Siwy napisał: Moja ponysona też ma błyskawicę Zerknij sobie w mój profil Ponysona? To ten kucyk z drzewem w Cutie Marku, a ty jesteś z Gdańska?:D Edytowano Luty 28, 2016 przez Mates 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 (edytowany) 3 minuty temu Mates napisał: Ponysona? To ten kucyk z drzewem w Cutie Marku, a ty jesteś z Gdańska?:D Ponysona to taki Twój odpowiednik odpowiednik kucykowy Nie wiem o jakim drzewie mówisz xD I nie, nie jestem z Gdańska Dobra nie ogarnąłem xD Edytowano Luty 28, 2016 przez Siwy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 28, 2016 Autor Share Napisano Luty 28, 2016 Właśnie teraz Siwy napisał: Ponysona to taki Twój odpowiednik odpowiednik kucykowy Nie wiem o jakim drzewie mówisz xD I nie, nie jestem z Gdańska AHA spoko, to mi się po%%%%% bo taki ziomek wrzucił Ponysone swoją na fb, a ja myślałem, że to jego OC-ka xD To w takim razie, to jest mój: Cytuj Nie WIem czy to Ponysona, czy nie Ponysona, w każdym razie to mój OC-ek, który jest stylizowany na mnie xD Jego backgroudzik również Nazwałem go Bright Spotlight, ma mikrofon w złotej gwieździe na znaczku EDIT: Sorka za lekki offtop 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 (edytowany) 9 minut temu Mates napisał: Nie WIem czy to Ponysona, czy nie Ponysona, w każdym razie to mój OC-ek, który jest stylizowany na mnie xD Jego backgroudzik również Nazwałem go Bright Spotlight, ma mikrofon w złotej gwieździe na znaczku Jeżeli się z nim utożsamiasz, to jest to twoja ponysona a jeżeli nie, to znaczy, że to twój OC-k Edytowano Luty 28, 2016 przez Siwy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 28, 2016 Autor Share Napisano Luty 28, 2016 6 minut temu Siwy napisał: Jeżeli się z nim utożsamiasz, o jest to twoja ponysona a jeżeli nie to znaczy, że to twój OC-k to w takim razie Ponysona 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts