mishka Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Rainbow Dash x Fluttershy Twilight Sparkle x Spike Celestia x Discord Applejack x Rainbow Dash Apple Bloom x Scotaloo x Sweetie Belle (trójkącik) To tyle ode mnie ..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 (edytowany) 10.03.2016 at 16:24 SebastianRichCountryOwner napisał: Ja jestem zwolennikiem tego, by postaci, które mi się podobają, były singielkami. Tak po prostu lubię mieć poczucie, że ja mógłbym być do pary Podzielam Twoje zdanie 10.03.2016 at 17:51 WUB THE COOK napisał: to takie trochę platoniczne uczucie żebyś wiedział Edytowano Maj 2, 2016 przez labarou85 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 (edytowany) Rarity i Spike Twilight Sparkle i Flash Sentry Cadence i Shining Armor Rainbow Dash i Soarin Fluttershy i Discord Derpy i Dr. Whooves Dzielna Do i Dr. Caballeron Chrysalis i Sombra Luna i Maniaczka Celestia i Lord Solaris Applejack i Big Mac Vinyl Scratch i Octavia Pinkie Pie i Cheese Sandwich Lyra Heartstrings i Bon Bon Edytowano Czerwiec 17, 2016 przez Mr. ChemicalScratch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoru_Dragon Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 (edytowany) Cóż...trochę to zajmie XD Rainbow Dash x Fluttershy Marble Pie x Big Macintosh Fluttershy x Big Macintosh Soarin x Rainbow Dash Discord x Celestia Octavia x Vinyl Sweetie Belle x Button Mash Derpy x Doctor Whooves Lyra x Bon Bon Edytowano Sierpień 13, 2017 przez Yoru_Dragon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amisia Napisano Lipiec 7, 2016 Share Napisano Lipiec 7, 2016 Cytuj Ale nie jestem pewna czy bym chciała by Mane6 weszły w związki. Fabuła mogłaby się skupić na miłosnych perypetiach bohaterek zamiast na ich przyjaźni i walce ze złem. Wtedy nie było by to "Mój mały kucyk : Przyjaźń to magia" , tylko "Mój mały partner : Miłość to magia" . Oby do tego nie doszło. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Według mnie: RD i Soarin (klasyk), Marble Pie i Big Mac, Pinkie Pie i Cheese Sandwich, Derpy i Doctor Whooves, Celestia i Discord, Fluttershy i Braeburn, Double Diamond i Night Glider, Sugar Belle i Party Favor, Starlight Glimmer i Sunburst Rarity i Trenderhoof, Applejack i Silver Shill, Cloudchaser i Cloud Chaser, Blossomforth i Thunderlane, Rainbowshine i Rainbow Strike. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Handlarz Iluzji Napisano Lipiec 30, 2016 Share Napisano Lipiec 30, 2016 Fluttercord! Fluttercord! A czy mówiłam, Fluttercord? Nie? To Fluttercord. No i Fluttershy i Sombra.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMania45 Napisano Sierpień 2, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2016 21.07.2016 at 13:04 GosiElla napisał: Fluttershy i Braeburn, W sumie też o tym myślałam, ale od kilku lat już shipuję Sombrę i Fluttershy, więc niech tak zostanie xD 30.07.2016 at 14:45 Handlarz Iluzji napisał: Fluttercord! Fluttercord! A czy mówiłam, Fluttercord? Nie? To Fluttercord. No i Fluttershy i Sombra.. Fluttershy i Sombra rządzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 2, 2016 Share Napisano Sierpień 2, 2016 3 godziny temu TheMania45 napisał: Fluttershy i Sombra rządzą Z Sombrą, to tylko Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się