Fishu Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Hej! Zawsze mnie zastanawiało co użytkownicy tego forum uważają o MLP CCG. I jeszcze jedno, czy są jakieś fankluby tej gry w trójmieście? Zapraszam do dyskusji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 (edytowany) Jak raz obejrzałem "let's play", to nie wiedziałem, co oni robią Edytowano Luty 27, 2016 przez Pawiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fishu Napisano Luty 27, 2016 Autor Share Napisano Luty 27, 2016 3 hours ago, Pawiu said: Jak raz obejrzałem "let's play", to nie wiedziałem, co oni robią Ja też nie wiem ale zastanawia mnie czy warto kupić starter? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Jeśli chodzi o CCG to wiem, że w to gra SPIDIvonMARDER, Sun i bodajże Imeshovy. Ich możesz popytać o różne rzeczy dotyczące tych kart. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fishu Napisano Luty 27, 2016 Autor Share Napisano Luty 27, 2016 5 minutes ago, Pawiu said: Jeśli chodzi o CCG to wiem, że w to gra SPIDIvonMARDER, Sun i bodajże Imeshovy. Ich możesz popytać o różne rzeczy dotyczące tych kart. Danke meine frojnd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 godzinę temu Pawiu napisał: Jeśli chodzi o CCG to wiem, że w to gra SPIDIvonMARDER, Sun i bodajże Imeshovy. Ich możesz popytać o różne rzeczy dotyczące tych kart. Spidi nie gra od ponad roku. Sprzedał wszystko co miał, czasem tylko zagra, jak ktoś mu pożyczy talie. Gra Piro (na forum nie znajdziesz, na YT owszem) i ma sporo talii do pożyczenia. Chętnie je też pożycza. Inna sprawa, że temat o karciance już na forum jest i ten ktoś moze w każdej chwili zamknąć za dublowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Ja też będę zaczynał grać CCG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Gdybyście szukali sklepu: LINK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Dzięki ci bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 11 godzin temu Pawiu napisał: Gdybyście szukali sklepu: LINK Jeśli nie mieszka sie w Gdańsku/Gdyni, albo chce się złożyć większe zamówienie, to lepiej robić zakupy w warszawie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się