FoxySpring Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Myślę że to tu jest dobre miejsce do tego tematu... Siema wszystkim którzy grają/grali/grały w SMITE ja będe dopiero zaczynał grać w SMITE za pomocą Steama możecie tutaj pisać sobie o SMITE i się dzielić swoimi doświadczeniami itp Zasady: 1.Zakaz r34 2.Bez Wulgaryzmów 3.I bez obrażania się specjalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Grałam w to przez chwilę. Pomysł fajny, sama gra też ładnie wygląda, ale ja jakoś nie potrafiłam się w tym ogarnąć. Niemniej jednak możliwe, że wrócę do SMITE'a żeby sobie pyknąć jeszcze kilka meczyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Wole LoLa. Smajt nie przypadł mi do gustu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Marzec 12, 2016 Autor Share Napisano Marzec 12, 2016 9 godzin temu Uszatka napisał: Grałam w to przez chwilę. Pomysł fajny, sama gra też ładnie wygląda, ale ja jakoś nie potrafiłam się w tym ogarnąć. Niemniej jednak możliwe, że wrócę do SMITE'a żeby sobie pyknąć jeszcze kilka meczyków. Grałaś przez Steam? Bo jeśli tak to mogę ciebie dodać do znajomych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khawker Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Ściągnąłem to kiedyś, ale wtedy był bug na win7 i nie dało się wejść do gry, jak się już weszło to wyrzucało, a nawet jeśli nie wyrzuciło, to na koniec się bugowało i nie dostawało się nic....więc wywaliłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Kwiecień 1, 2016 Share Napisano Kwiecień 1, 2016 (edytowany) Grałem w becie (nadal mam avatar Beta Tester którym się rajcuje ^^) ale cuś poszło nie tak przy odinstalowaniu i nie potrafiłem zainstalować tego przez dłuższy czas no ale niedawno mi się udało ! Jednak zapomniałem i loginu i hasła Edytowano Kwiecień 1, 2016 przez Kodakun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 Widzę, że temat rozruszany jak impreza taneczna w domu spokojnej starości... Szkoda, bo gra jest warta uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 23, 2016 Autor Share Napisano Maj 23, 2016 2016-04-25 at 00:59 Zodiak napisał: Widzę, że temat rozruszany jak impreza taneczna w domu spokojnej starości... Szkoda, bo gra jest warta uwagi. Prawda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Wróciłam do Smite'a. Co prawda był to jedynie zamiar pyknięcia sobie meczyku dla zabicia nudy, ale wciągnęłam się Można powiedzieć, że namiętnie expię Chirona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 13, 2018 Share Napisano Czerwiec 13, 2018 Smite pobrane przez steam i kilka meczów już za mną... głównie z botami w coopie, ale na razie wrażenia jak najbardziej pozytywne. Ciekawie rozwiązano sposób patrzenia na rozgrywkę jak na mobę. Widok zza pleców wymusza często obracanie się i sprawdzanie, czy nikt nie biegnie za nami w celu zrobienia nam kuku. Boty, które nam pomagają w czasie meczu są tak durne, że nawet nie opłaca się grać z nimi, jeśli nie mamy choć jednego gracza żywego i na poziomie, który pomoże nam wygrać mecz. Grafika jest ładna, a modele postaci mogą się podobać zwłaszcza skórka Medusy... taka kosmiczna. Sama rozgrywka jest interesująca i nieraz się dzieje w niej o wiele więcej niż przykładowo w takich bohaterach burzy, a może to złudzenie spowodowane umiejscowieniem kamery i nieraz, nie dwa efektywnymi skilami, które dość ładnie wzbogacają nam nasze sceny śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 21, 2019 Share Napisano Październik 21, 2019 Niedawno wróciłam do Smite'a po raz kolejny i coś czuję, że tym razem zostanę na dłużej. Miałam jakieś gemsy to sobie nawet Battle Passa zapodałam Sporo bogów się pojawiło od ostatniego czasu. Bardzo mi się spodobał Jormungand i cisnę nim dość mocno areny. Persefona i Merlin mnie bardzo ciekawią, na pewno ich sprawdzę prędzej czy później. Póki co to głównie ogromny snek, Kukulkan, Artemida. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_TygrysekG_ Napisano Marzec 25, 2020 Share Napisano Marzec 25, 2020 (edytowany) Gra wygląda w sumie ciekawie wiec jak ktoś chce to mogę pograc. Edytowano Marzec 25, 2020 przez _TygrysekG_ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się