Gracjan Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Nazywam się Gracjan Jestem fanem MLP od początku 2015 roku Lubię także The walking Dead Moje zainteresowania to ASG, militaria, lubie także pogrzebać w kablach i informatykę Pracuje jako prezenter radiowy w Radiu Pie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 No siema! Skąd jesteś? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 15 minut temu Gracjan napisał: Pracuje jako prezenter radiowy w Radiu Pie Siema, podbijam pytanie kolegi: skąd jesteś? I coś robisz poza radiem pie? Ja pracuję jako raper w Projekcie Equestria xddd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracjan Napisano Kwiecień 3, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2016 godzinę temu Mates napisał: Siema, podbijam pytanie kolegi: skąd jesteś? I coś robisz poza radiem pie? Ja pracuję jako raper w Projekcie Equestria xddd Poza radiem to jak się komuś coś stanie z PC to robię Kostrzyn nad Odrą godzinę temu M3ICHU napisał: No siema! Skąd jesteś? Kostrzyn nad Odrą 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Cześć. Standard pytanka ode mnie: 1. Jakiej muzyki słuchasz? 2. Jakich zespołów/wykonawców słuchasz? 3. Grasz na czymś? To tyle ode mnie, baw się dobrze na forum. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Właśnie teraz Gracjan napisał: Kostrzyn nad Odrą WOOOODSTOCK 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracjan Napisano Kwiecień 3, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2016 godzinę temu Rainbow Guitar napisał: Cześć. Standard pytanka ode mnie: 1. Jakiej muzyki słuchasz? 2. Jakich zespołów/wykonawców słuchasz? 3. Grasz na czymś? To tyle ode mnie, baw się dobrze na forum. 1.Jak mi się spodoba to biorę 2.Nie mam sprecyzowanych 3. Nie Ale uczę się robić remixy godzinę temu Mates napisał: WOOOODSTOCK Zapraszam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Właśnie teraz Gracjan napisał: Zapraszam kiedyś się wybiorę na pewno 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Ja też może pojadę, ale nie wiem, bo kasę trzymam na Iron Maiden. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Cześć, to może ja przejdę od razu do pytań: Jak się dowiedziałeś o kucach? Masz swojego ulubionego kucyka? Robiłeś już własne OC? Jakie gry komputerowe lubisz? Interesujesz się kosmosem, jeżeli tak, to proszę o sprecyzowanie, co głównie przyciąga twoją uwagę? Dlaczego teraz założyłeś konto na forum, co się powstrzymywało? Lubisz malować, rysować, pisać? Czytasz książki, jeżeli tak, to jaki gatunek głównie oraz wymień tytuły? Lubisz odpowiadać na pytania? Jaka jest twoja ulubiona potrawa? Interesujesz się technologią? Czy chcesz więcej pytanek? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponkacz Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Witaj na forum zacny człeku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracjan Napisano Kwiecień 3, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2016 1 minutę temu Polox napisał: Cześć, to może ja przejdę od razu do pytań: Jak się dowiedziałeś o kucach? Masz swojego ulubionego kucyka? Robiłeś już własne OC? Jakie gry komputerowe lubisz? Interesujesz się kosmosem, jeżeli tak, to proszę o sprecyzowanie, co głównie przyciąga twoją uwagę? Dlaczego teraz założyłeś konto na forum, co się powstrzymywało? Lubisz malować, rysować, pisać? Czytasz książki, jeżeli tak, to jaki gatunek głównie oraz wymień tytuły? Lubisz odpowiadać na pytania? Jaka jest twoja ulubiona potrawa? Interesujesz się technologią? Czy chcesz więcej pytanek? Tak po prostu z TV Fluffypuff Nie (co to) Dying Light, Unturnedl Nie Update Do Unturned Od pewnej osoby na tym forum nazywa się na P. Czas Nie Horrory Czasem Pierś z kurczaka z sosem słodko kwaśnym z ananasem w WRAPIE Tak Nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Witaj na forum. Od kiedy lubisz MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 (edytowany) Witamy na forum Mam nadzieję, że się zadomowisz. Kilka pytań : 1. Co oglądasz poza kucami ? Może anime ? 2. Interesujesz się historią ? A zwłaszcza okresem II wojny światowej ? 3. Ulubiony antagonista z serialu ? 4. Ulubiona postać poboczna, nie koniecznie kuc ? Edytowano Kwiecień 3, 2016 przez Maniek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Witam cię serdecznie na forum. Życzę ci spaniałej zabawy i dużo nowych znajomych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 Cześć! Ode mnie tylko jedno. Jak dowiedziałeś się o fluffypuff. Z góry dzięki za odpowiedź i miłego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 Ostatnio przeglądałem ekipę Radia Pie i jak zobaczyłem ten nick to od razu wiedziałem, że to nie przypadek Nie mam pytań, więc po prostu życzę Ci miłego dnia ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracjan Napisano Kwiecień 4, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2016 22 godziny temu Polox napisał: Cześć, to może ja przejdę od razu do pytań: Jak się dowiedziałeś o kucach? Masz swojego ulubionego kucyka? Robiłeś już własne OC? Jakie gry komputerowe lubisz? Interesujesz się kosmosem, jeżeli tak, to proszę o sprecyzowanie, co głównie przyciąga twoją uwagę? Dlaczego teraz założyłeś konto na forum, co się powstrzymywało? Lubisz malować, rysować, pisać? Czytasz książki, jeżeli tak, to jaki gatunek głównie oraz wymień tytuły? Lubisz odpowiadać na pytania? Jaka jest twoja ulubiona potrawa? Interesujesz się technologią? Czy chcesz więcej pytanek? Tak po prostu z TV Fluffypuff Nie (co to) Dying Light, Unturnedl Nie Update Do Unturned Od pewnej osoby na tym forum nazywa się na P. Czas Nie Horrory Czasem Pierś z kurczaka z sosem słodko kwaśnym z ananasem w WRAPIE Tak Nie 3 godziny temu Masłolot napisał: Ostatnio przeglądałem ekipę Radia Pie i jak zobaczyłem ten nick to od razu wiedziałem, że to nie przypadek Nie mam pytań, więc po prostu życzę Ci miłego dnia ^^ Dzięki 5 godzin temu GreenLink napisał: Cześć! Ode mnie tylko jedno. Jak dowiedziałeś się o fluffypuff. Z góry dzięki za odpowiedź i miłego dnia. Zobaczyłem ją na wikipedii 20 godziny temu Maniek napisał: Witamy na forum Mam nadzieję, że się zadomowisz. Kilka pytań : 1. Co oglądasz poza kucami ? Może anime ? 2. Interesujesz się historią ? A zwłaszcza okresem II wojny światowej ? 3. Ulubiony antagonista z serialu ? 4. Ulubiona postać poboczna, nie koniecznie kuc ? 1.Nie tylko kuce i serial animowany Star Wars Rebels 2.Tak chętnie chodzę z wykrywacze metali w poszukiwaniu artefaktow z 2WŚ 3.King Sombra 4.Fluffypuff ale jeśli nie kuc to Zecora 20 godziny temu BiP napisał: Witaj na forum. Od kiedy lubisz MLP? Napisałem od początku 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 Ps. @Gracjan staraj się łączyć swoje posty, lub je edytować, bo 5 postów jeden za drugim, skończyć się może %. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 (edytowany) 22 godziny temu Gracjan napisał: Nie (co to) OC to jest stworzony przez ciebie kucyk a Ponysona to kucyk, który przypomina ciebie. Albo na odwrót. 1. Ulubione parówki? 2. Najpiękniejsze miasta Polski wg ciebie (od najładniejszego) Podaj z cztery 3. Lubisz Lyrę? 4. Lubisz Toruńskie Pierniki? 5. Masz hobby? 6. Interesujesz się sportem? 7. Jeżeli tak to jakim? 8. Ulubiona potrawa? 9. Masz zwierzaka? 10. Lubisz koty? 11. Piszesz fanfiki? 12. Rysujesz? 13. Ile masz lat? 14. Ulubiona księżniczka? 15. Czytasz Fanfiki? 16. Jakie książki byś polecił? 17. Żółw czy rzułf? 18. Ulubiony Rosyjski wyraz? 19. Ulubiona słodycz? 20. Lubisz żelki? Aha i chciałem powiedzieć, że Radio Pie jest zajebiste (to, też do @Kanarashi) Edytowano Kwiecień 4, 2016 przez Ziemowitełeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Kwiecień 6, 2016 Share Napisano Kwiecień 6, 2016 Hejka! Widzę, że trochę spóźniony, ale nie śledziłem ostatnio co tu się dzieje, tak za bardzo Jak widzę te pytania u góry, to może okażę litość i o nic pytać nie będę Miłego pobytu na forum. Pozdrowienia z najmroczniejszych zakątków Everfree! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracjan Napisano Kwiecień 6, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2016 (edytowany) 4.04.2016 at 21:04 Ziemowitełeł napisał: OC to jest stworzony przez ciebie kucyk a Ponysona to kucyk, który przypomina ciebie. Albo na odwrót. 1. Ulubione parówki? 2. Najpiękniejsze miasta Polski wg ciebie (od najładniejszego) Podaj z cztery 3. Lubisz Lyrę? 4. Lubisz Toruńskie Pierniki? 5. Masz hobby? 6. Interesujesz się sportem? 7. Jeżeli tak to jakim? 8. Ulubiona potrawa? 9. Masz zwierzaka? 10. Lubisz koty? 11. Piszesz fanfiki? 12. Rysujesz? 13. Ile masz lat? 14. Ulubiona księżniczka? 15. Czytasz Fanfiki? 16. Jakie książki byś polecił? 17. Żółw czy rzułf? 18. Ulubiony Rosyjski wyraz? 19. Ulubiona słodycz? 20. Lubisz żelki? Aha i chciałem powiedzieć, że Radio Pie jest zajebiste (to, też do @Kanarashi) 1. Berlinki 2.nie mam 3. troche 4. kocham 5. urban exploration gry na pc 6. e-sport only 7. napisalem 8. pisalem ze kurczak w sosie slodko kwasnym 9. Brat 10. nie 11. nie 12.nie 13. 14 14. Twilight sorka ze wszystkiego nie napisalem ale przerwalo odpowiadam na reszte 15. nie 16. marsjanin 17 to pierwsze 18 wiadomo 19 zelki 20 tak sory za ortografie ale pisze na klaiaturze doczeoianej i niewiem jak sie stosuje @Gracjan znowu nie łączysz postów... ~BiP. Edytowano Kwiecień 6, 2016 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się