Nikt Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Wow są niesamowite a ta Twilight , Rarcia też super wyszła Może bym nawet zamówił taką naszywkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziu Napisano Październik 7, 2012 Autor Share Napisano Październik 7, 2012 Każde zamówienie mnie cieszy (zwłaszcza, że bardzo lubię to robić) możemy pogadać na privie lub GG jeśli się zdecydujesz ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Jejku, jakie cudne! @@ Bardzo oryginalne i plus - tanie. ^^ Chętnie kupię, odezwę się w najbliższym czasie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Jaka forma płatności cię zadowala? Przelew czy gotówka? Za wysyłkę też się płaci, czy 5zł to cały koszt? PS. Jak dostanę wypłatę, to chyba coś u ciebie zamówię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziu Napisano Październik 8, 2012 Autor Share Napisano Październik 8, 2012 Zakładam że przelew, chyba, że jesteś z okolic Gdańska, wtedy możemy się spotkać i dokonać wymiany. O pozostałych płatnościach właściwie jeszcze nie myślałam, ale jeśli naprawdę będziecie zainteresowani to się tym jak najszybciej zajmę. Ciekawe, czy mogłabym je wysyłać w kopercie, jak pocztówki... w końcu duże nie są... jeszcze pomyślę. Jak tylko dowiem się więcej o przesyłaniu ich, od razu napiszę, tymczasem zastanawiajcie się, wybierajcie obrazki i piszcie jeśli jakąś chcecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 To ja poproszę o naszywkę z Green Timid (link w mojej sygnaturze, w opowieści jest zdjęcie) a także, jeśli całkowity koszt nie przekroczy 15zł (razem z wysyłką), to dodatkowo Fluttershy. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziu Napisano Październik 8, 2012 Autor Share Napisano Październik 8, 2012 Ok, da się zrobić (co do kosztów - jak wspomniałam wyżej - jeszcze nie wiem, ale powiem ^^). Jeśli uda mi się wyszyć tego pada będę najszczęśliwszą osobą na świecie xD Zaraz zabieram się do pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ludzie i kucyki ! Zamawiać naszywki, bo są warte każdego wydanego grosza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziu Napisano Październik 31, 2012 Autor Share Napisano Październik 31, 2012 Dziękuję za tak miłe słowa Zaktualizowałam pierwszy post (prawie wszystkie naszywki już tam są + jak zamawiać z kosztami). Nie chce może ktoś Luny? Tak bardzo chciałabym ją wyszyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Jako że zastanawiam się nad kupnem nowego plecaka czyli kostki,to bym i przy okazji kupił z jedną naszywkę chociaż,w sumie to widzę że one są dość tanie nawet a widać że dużo pracy w nie wkładasz Hmm,tylko kurde nie wiem czy by się dało jakoś przelewem zapłacić czy coś w ten gust bo ja jestem z Ciechanowa jarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziu Napisano Październik 31, 2012 Autor Share Napisano Październik 31, 2012 No trochę pracy w nie wkładam ale to przyjemna praca Dane dotyczące zapłaty są w pierwszym poście, ale żebyś nie musiał szukać powtórzę: płaci się przelewem (właśnie dlatego, że większość bronies i pegasis jest z całej polski jak nie świata xD), numer podam gdy skontaktujesz się ze mną prywatnie z zamiarem złożenia zamówienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Wow, naprawdę masz talent i chęci (mi by się tego nie chciało ), jeden z bardzo niewielu działów gdzie jest coś innego niż rysunki. Wyszyj Lunę, tak po prostu, chciałbym zobaczyć jak będzie wyglądać . Może nawet kiedyś coś zamówię ^.-? Edit : YAY 100 Post, z tej okazji darmowy cydr u mnie w domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Jeśli można takie większe zamówienie... Fluttershy, Marina i Green Timid na jednej naszywce. Jestem świadom, że taki projekt może pochłonąć więcej czasu i podnieść cenę. Jakby co, to pisz na PW. EDIT: Jak nikt nie będzie chciał, to ja mogę wziąć Lunę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziu Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Wow, naprawdę masz talent i chęci (mi by się tego nie chciało ), jeden z bardzo niewielu działów gdzie jest coś innego niż rysunki. Wyszyj Lunę, tak po prostu, chciałbym zobaczyć jak będzie wyglądać . Może nawet kiedyś coś zamówię ^.-? Edit : YAY 100 Post, z tej okazji darmowy cydr u mnie w domu Chyba tak zrobię. Jak wyszyję Rainbow (którą skończę najpewniej jutro) to zrobię Lunę Może się komuś spodoba i ją przygarnie. Też się sobie dziwię, że mi się chce, ale w sumie jak się ma co przy tym robić (oglądam Lekko Stronniczy) to czas szybko schodzi. Gratuluję 100 posta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 YAY! Po (zaledwie) 4 miesiącach czekania w końcu dostanę moje naszywki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziu Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Hehe, jeśli chciałeś wcześniej mogłeś się upomnieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Nie należę do takich, co narzekają co godzinę "A gdzie jest moje (nazwa zamówionej rzeczy)?" Poza tym... Miałem problem z kasą i nie chciałem, żeby mi naszywki przyszły jak nie miałem z czego zapłacić. W sumie to opóźnienie wyszło na dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziu Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Zawsze mi strasznie głupio przez te opóźnienia, ale często przeceniam swoje możliwości. Na szczęście teraz mam okres nadrabiania zaległości. Na nasze szczęście ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Jeju, miałem zamawiać już dawno a wyleciało mi z głowy całkiem. Pieniądze teraz mam, więc chcę złożyć zamówienie tak na serio. Skoro tak lubisz to robić i Ci to wychodzi, to pomogę i zamówię Fluttershy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziu Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 Jeśli chcesz zamówić to super, choć kolejka wciąż rośnie, więc swoje zamówienie możesz otrzymać nawet w okolicach wakacji. Najlepiej będzie jeśli zapoznasz się z tą stroną http://mylittleembroidery.blogspot.com/search/label/Jak%20zam%C3%B3wi%C4%87 i później wyślesz mi na maila niezbędne informacje ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Jeśli chcesz zamówić to super' date=' choć kolejka wciąż rośnie, więc swoje zamówienie możesz otrzymać nawet w okolicach wakacji. Najlepiej będzie jeśli zapoznasz się z tą stroną http://mylittleembroidery.blogspot.com/search/label/Jak%20zam%C3%B3wi%C4%87 i później wyślesz mi na maila niezbędne informacje ^^[/quote'] No dobrze, chociaż w sumie wolałbym porozmawiać na ten temat na gg. Tak czy siak bardzo fajna sprawa to jest, oryginalny pomysł i to jest ważne ^^. Myślę że taka naszywka fajnie będzie wyglądać na plecaku. A kwota też nie jest jakaś droga i dlatego opłaca się kupić. Gratuluję pomysłu i życzę powodzenia w dalszym robieniu naszywek . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziu Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 W formularzu podaj mi swoje GG to się na nie odezwę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Piękne te naszywki *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziu Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Dzięki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts