Mates Napisano Maj 13, 2016 Share Napisano Maj 13, 2016 Mam pytanie... Dlaczego mój post o głosowych grach RP na TS3 został usunięty? Nie zrobiłem nic złego... I wyraźnie zaznaczyłem, że nie robię żadnej promocji kucykowego TS-a, tylko po prostu ew. kanał na nim będzie. Projekt do tej pory spotkał się z zainteresowaniem dwóch użytkowników forum, którym nawet nie zdążyłem odpowiedzieć Post był dostępny pod linkiem: Link jak widać nie działa. Ostatnie co mam w powiadomieniach, to jakiś cytat @Decaded, którego nie mogłem wyświetlić... Proszę o wyjaśnienie sprawy, jeśli to było zgłoszenie posta/usunięcie/ukrycie go, proszę o przywrócenie w.w posta, ponieważ nie było w nim nic złego/łamiącego regulamin! Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Maj 13, 2016 Share Napisano Maj 13, 2016 Cytuj @Mates, jak już podajesz linki do programów, to dawaj je ze strony producenta. http://teamspeak.com/downloads Instalki mają słabą reputację. Swego czasu mieli praktycznie same zawirusowane programy. Z doświadczenia też wiem, że RP przez TSa wypada bardzo słabo. Ciężko jest poczuć atmosferę. Skype ma lepsze szanse na tym polu, ponieważ można zrobić wideokonferencję, co już daje +1 do klimatu, ponieważ wszyscy się widzą. Niemniej, życzę powodzenia. Copypasterino masterino Decorino. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 13, 2016 Share Napisano Maj 13, 2016 Zabrania się reklamowania stron niepartnerskich bez zgody i wiedzy administracji**. ** Strony niepartnerskie to wszystkie serwisy konkurencyjne do MLPPolska, oraz wszystkie fandomowe, które nie mają u nas swojego bannera. Cytuj Nie miałem tu robić żadnej promocji kucykowego TS-a. bo nie ma partnerstwa, ale chciałem tylko napisać, że owy kanał do gier RP znajdowałby się właśnie na tym TS. Mam dogadane wszystko z tamtejszą administracją. Złamanie regulaminu w punkcie 2.5 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Maj 13, 2016 Autor Share Napisano Maj 13, 2016 (edytowany) 30 minuty temu Zegarmistrz napisał: Zabrania się reklamowania stron niepartnerskich bez zgody i wiedzy administracji**. ** Strony niepartnerskie to wszystkie serwisy konkurencyjne do MLPPolska, oraz wszystkie fandomowe, które nie mają u nas swojego bannera. Złamanie regulaminu w punkcie 2.5 Dobra, spoko, jak jednak złamałem, to złamałem :PPMoże na Skype spróbuję zrobić to samo, to nie będzie lipy już Ale to jak ogarnę swój projekcik Pzdr Edytowano Maj 13, 2016 przez Mates Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts