karlik Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 No to... witam wszystkich. ^^ MLP oglądam od od 3-4 lat, ale nie udzielałam się nigdzie w fandomie, tylko go sobie biernie obserwowałam. Uznałam, że czas to zmienić i zacząć działać, może nawet wybrać się na jakiś konwent w wakacje? Długo mi to zajęło, ale w końcu jestem. Wspomnę też, że mam na imię Karolina. Uwielbiam czytać książki, interesuję się też modelarstwem, matematyką, mitologią, zwierzętami (głównie kotami), językiem angielskim i paroma innymi rzeczami... jest tego trochę. Nigdy nie umiałam o sobie pisać, więc na razie to wszystko. Jeśli ktoś ma jakieś pytania, chętnie odpowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Hejka! Miłego pobytu na forum i dobrej zabawy życzę Pytań Ci oszczędzę ^^ Pozdrowienia z zakątków lasu Everfree! Brohoof! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 (edytowany) (Standardowy szablon) Dziwne Pytania w wydaniu Dąbrowskiego: 1.TT33 czy M1911 czy ViS? 2.T-80 z rakietami kierowanymi (ATGM) czy Ambars M1A2 3.Co uważasz za bardziej sentymentalne : MN1891 czy Springfield 1903? 4.Budyń czy Parówki (standardowe pytanie egzaminacyjne) 5.W jakie gry grasz o ile grasz? 6.Wódka , Piwo czy Wino? (jest jedna poprawna odpowiedź) 7.Skrzypki Al Capone'a czy ППШ41? 8.Вы знаете кириллицу ? A i tak wgl: Edytowano Czerwiec 4, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Witaj cię serdecznie na forum i życzę dobrej zabawy i dużo znajomych 1 Skąd jesteś ? 2 Ulubiona księżniczka ? 3 Ulubiona postać z tła ? 4 Ulubiona z mane 6 ? 5 Ulubiony fanfik ? 6 Ulubiony fanart ? 7 Ulubiona postać numer jeden ? 8 Ulubiona piosenka ? 9 Ulubiony odcinek ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 4, 2016 Share Napisano Czerwiec 4, 2016 Witamy na forum! 1. Dlaczego tak późno? 2. Jakiej muzyki słuchasz. 3. Masz ulubione zespoły/ulubionych wykonawców? 4. Grasz na czymś? 5. Ulubiony utwór spoza fandomu? 6. Luna czy Celestia? 7. Wierzysz? Dobra, jest szczęśliwa siódemeczka. Have fun! Brohoof! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 10 godzin temu Dabrowski napisał: 8.Вы знаете кириллицу ? A idź pan w las z pytaniami w moim stylu Witaj na forum! 1. Ile masz lat? 2. Skąd jesteś? 3. Pomarańcza czy grejfrut? 4. Ulubiony owoc? 5. Co sądzisz o parówkach? 6. Ulubiony odcinek? Btw. też interesuje się kotami! Miłego pobytu na forum! Zostań z nami na dłużej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranarth Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Witaj na forum karlik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Siemka Pozdro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się