Celly Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 Hej wszystkim :3 Kiedyś miałam temat z requestami ale to było dawno i nie prawda. Chyba nadal nie zrealizowałam ostatnich próśb, ale ciiii.... Postanowiłam cos porobić, cos dla was więc robie requesty :3 Tu mozecie zobaczyć moje prace w temacie na forum. A tu możecie znaleść mojego DeviantArta. Postaram sie zrobić wszystko ładnie i w ogole, nie krzyczcie na mnie jesli coś nie bedzie idealnie. Nadal jestem słabiakiem w rysowaniu, ale zawsze sie staram :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 Zamawiam sexy Starlight Glimmer. Rysuj moja klaczo. Tylko sprężaj się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Lipiec 25, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2016 5 minut temu FirstChoice napisał: Zamawiam sexy Starlight Glimmer. Rysuj moja klaczo. Tylko sprężaj się. Znowu Starlight ;--; Nie bede rysowac sexy kucy. Kuce nie są sexy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 2 minuty temu Celly napisał: Znowu Starlight ;--; Nie bede rysowac sexy kucy. Kuce nie są sexy. Jak znowu? Nigdy jej nie rysowałaś. Tylko byś narzekała. Łap ołówek i do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Lipiec 25, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2016 1 minutę temu FirstChoice napisał: Jak znowu? Nigdy jej nie rysowałaś. Tylko byś narzekała. Łap ołówek i do roboty. Rysowalam przecie tylko nie dokańczałam. I nie ołowek, a rysik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 2 minuty temu Celly napisał: Rysowalam przecie tylko nie dokańczałam. I nie ołowek, a rysik. No to dokończ, spoko poczekam. Take your time. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 (edytowany) Poproszę mojego oc :3 http://amazingspringhandy.deviantart.com/art/SpringHandyOficial2-617853655 Oto Springuś :3 narysuj go najładniej jak potrafisz a jak poza to już twoja sprawa Ps.Oczywiście możesz dać mi coś do narysowania nudzę się Edytowano Lipiec 25, 2016 przez SpringHandy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 Jak byś mogła w jakiś dziwny sposób. Żeby miała krwiste oczy i w ogóle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 25, 2016 Share Napisano Lipiec 25, 2016 3 godziny temu Zirathel napisał: Jeśli można to prosiłbym Lunę słuchającą muzyki Też bym poprosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Lipiec 26, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2016 (edytowany) No i juz pierwszy request wykonany. Nuda przyśpiesza prace @SpringHandy Spoiler Mam nadzieje ze się chociaż troszkę podoba tym razem zrobiłam trochę inaczej niz zazwyczaj, bo zrobiłam duzo cieńszy lineart. Nie wiem czy jest lepiej, ale całkiem podoba mi sie ta mała zmiana Jeszcze będę musiała coś wykombinować z tymi Lunami może zrobie z tych trzech requestow cos ciekawego ^^ Edytowano Lipiec 26, 2016 przez Celly 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 26, 2016 Share Napisano Lipiec 26, 2016 (edytowany) 2 godziny temu Celly napisał: Jeszcze będę musiała coś wykąbinować z tymi Lunami może zrobie z tych trzech requestow cos ciekawego ^^ Ciekawy pomysł... Luna grająca w gry i słuchająca muzyki A praca bardzo ładna Edytowano Lipiec 26, 2016 przez Flaming Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się