Geralt of Poland Napisano Sierpień 6, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2017 Tak, to wciąż żyje! Po długim oczekiwaniu powracamy z kolejnym rozdziałem! Rozdział 8: Władcy zimy (część 2) 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Sierpień 15, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2017 Paczka rozdziałów nadciąga: Rozdział 9: władcy zimy (część 3) Rozdział 10: Władcy zimy (epilog) Snapshot: Armia otchłani Snapshot: Jałta: splamiony pokój 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 41 minut temu, Geralt of Poland napisał: Paczka rozdziałów nadciąga: Rozdział 9: władcy zimy (część 3) Rozdział 10: Władcy zimy (epilog) Snapshot: Armia otchłani Snapshot: Jałta: splamiony pokój A niech mnie diabli Kolejne opowiadanie wojenne - jak sądzę ukończone - do przeczytania Dzięki Geralt za tłumaczenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Sierpień 15, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2017 3 minuty temu, Accurate Accu Memory napisał: A niech mnie diabli Kolejne opowiadanie wojenne - jak sądzę ukończone - do przeczytania Dzięki Geralt za tłumaczenie Tłumaczenie jeszcze nie zakończone, nadal została połowa całości do tłumaczenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 16, 2017 Share Napisano Sierpień 16, 2017 10 godzin temu, Geralt of Poland napisał: Tłumaczenie jeszcze nie zakończone, nadal została połowa całości do tłumaczenia No cóż, zmyliła mnie fraza "epilog" w 10 rozdziale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Luty 8, 2018 Share Napisano Luty 8, 2018 Projekt jeszcze żyje ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Luty 8, 2018 Autor Share Napisano Luty 8, 2018 2 godziny temu, Lunar Zagłady napisał: Projekt jeszcze żyje ? Zabieram się ostatnio za reaktywację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Kwiecień 7, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2018 TO ŻYJE! Rozdział 11: Las goryczy Rozdział 12: Samobójstwo Niemiec Snapshot: Berlin: A mury runą 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Lipiec 23, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2018 Rozdział 13: Ku hańbie wszystkich ludzi 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się