Alekseł Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 Hej! A więc otwieram requesty, chcę pocwiczyć pozy i chcę mieć co robić jak mi dziś szwy zdejmą z palca. Na chwilę obecną tylko traditional bo ciągle jestem w podróży c: Przykłady prac: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 Namalujesz moją ponysonę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 W sumie i ja mógłbym mieć jakąś (małą) prośbę, ale nie chcę się jakoś zbytnio narzucać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Sierpień 3, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2016 @Clocky jasne, jak będzie gotowa to tu wrzucę @Ensifer, nie narzucasz się, wal śmiało c: Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 (edytowany) Ja nic nie zmawiam, bo na pewno będziesz miała tonę pracy. Chciałem tylko życzyć powodzenia i jak najwięcej weny twórczej! @edit chodź w sumie... jak znajdziesz ciut wolnego czasu i nie będziesz miała pomysłów, to może narysujesz Starlight Glimmer? To nie prośba, tylko luźna propozycja jak już nie będziesz mieć pomysłów co rysnąć. Edytowano Sierpień 3, 2016 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 Nic swojego nie mam, może być BigM/Maud/Shining ;P . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 (edytowany) Dasz radę narysować moją oc? Spoiler Edytowano Sierpień 3, 2016 przez Dairinn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Sierpień 4, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2016 Coś na kształt kłusującego kucyponka dla Clock. Mam nadzieję, że się podoba, albo przynajmniej jest znośny c: Dalej oswajam moje Progresso c': Resztę requestów postaram się zrobić do soboty, ale niczego nie obiecuję 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 4, 2016 Share Napisano Sierpień 4, 2016 Jest śliczna, dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się