Bonifacus Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Witajcie kucyki,smoki,ludzie,króliki i jednokomórkowce... Today I will show you my idea about first event on Fluttercraft Minecraft server! Dobra... koniec lansu na język Angielski i zacznijmy w końcu dochodzić do sedna... Chociaż nie! Lubię wam spamować i uprzykrzać życie na wszelkie możliwe sposoby Stfierdzam event, bo admin!!! Razem z kilkoma kwadratowymi kucykami i Stivami postanowiliśmy wykombinować coś dla was! Zwykłych zjadaczy chleba i siana! Za jakiś całkowicie nieokreślony i nieprzewidywalny czas zamierzamy odegrać zlepkę kilku znanych naszemu fandomowi fanficów! +koszmar Flutteryay Jakie fici będą wchodzić w grę?! Już się wypowiadam w tym temacie! 1st ist *le Rainbow Factory 2nd ist *le Kupkejks! (czytaj Cupcakes ) I ostatni fanfic (który tak naprawdę jest snem Flutteryay) jest to iż jednorożce zgłupieją (EAT ALL OF THE PONIES) i kilka innych ciekawych rzeczy, które były napisane na chacie i zapomniałem Tak więc... piszcie swoje pomysły jak to ma wyglądać i czy macie zamiar wziąć udział w naszej zabawie! (Będę szaloną RD FU** YEA!) Tak... a teraz na koniec Rejnboł Daszowy fejshóf ! +Dodaję link do tematu z serwerem (żeby nie było ) http://mlppolska.pl/Watek-Nowy-serwer-MC--2296 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 No fajnie nie? A jak gadaliśmy na serwie chodziło mi jak sen Flutteryay to Jednorożce stają się złe a ktoś traci pamięć reszta jest mniej więcej wyjaśniona ale pamiętajcie to dopiero 1 część Eventu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Ja mam kilka pytań (tak wiem nie powinienem tutaj tego pisać): Czy serwer jest juz na 1.3 ? I czy mogę dostać link do instalatora modów ? Bo ten w temacie nie chce mi dzialac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Zapomniałeś dać adres strony i instrukcje do zainstalowania modów itd Link: http://mlppolska.pl/Watek-Nowy-serwer-MC--2296 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Nie zgłupieją Któreś z nich znajdzie jakąś książkę w starej bibliotece (myślałam że takiej jak w fortecy z portalem do smoka) i poof wszystkie będą złe jak NMM wliczając Celestynę i Lunę. I to nie był koszmar to był sen o serwerze... na serwerze jest miło ... Tak teraz myślę ile jest jednorożców na serwerze... (zakład że mało osób pamięta czasy jak Thunderbolt był jednorożcem? ) YEAH jako że Flutterka nie gra roli w tych fanfikach to mogę być Scoot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Serwer niestety jeszcze na 1.2,5 wiec sciagnijcie sobie to i odinstalujcie Hamichi bo nie bedzie dzialal Link: http://craftsite.pl/forum/index.php?/topic/8621-minecraft-version-changer/ I jeszcze 1 kiedy zamierzamy go zrobić a dok ładniej o której godzinie? Ja pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 21, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2012 Nie mam pojęcia, kiedy go mamy zrobić, bo zakładam, że do niektórych faz eventu przyda nam się nowa mapa, na której będzie dana scena, czy kawałek fica... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Ja wiem jedno: nie w ten weekend bo Kutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Nom Dobra ale ja z bonifacym możemy robić już nową mapę o nazwie Event Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Jesli sie dowiem kiedy i o ktorej, oraz o co chodzi, bo na razie nie ogarniam, to spoko, wezme udzial. (Sory pisze z notebooka i nie mam PL znakow) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts