IceWolf Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 Yay, udało mi się znowu wejść na to konto. Patrzyłam na stare posty i udało mi się znaleźć temat z z moimi rysunkami...sprzed kilku lat. To teraz zaprezentuję progress.... Na pierwszy rzut: Pamięta ktoś ten mój lekko creepy art? Zrobiłam redraw tego i oto co mi wyszło... UWAGA, NIE DLA SZCZEGÓLNIE WRAŻLIWYCH UŻYTKOWNIKÓW Z kucy mogę dodać jeszcze: Mój pomysł na OC , czyli kuc alchemik. A także mój Dev: NajpotenQPegazis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 Nawet ten redraw nie jest jakiś wybitnie straszny Za to kuc alchemik mega No i witaj z powrotem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 Podobają mi się twoje futrzaki, masz fajny styl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 Redraw mi się podoba ale moglby być bardziej straszny a wręcz obleśny chyba wiadomo o co mi chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się