Silma Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 (edytowany) Witam wszystkich! Chciałam wam przedstawić krótki fanfik, napisany na jeden z organizowanych przez Dolara konkursów. Część z was może już go czytała w wątku konkursowym, niemniej chciałabym go przybliżyć większej grupie użytkowników i usłyszeć (przeczytać), co o nim myślicie. I żyli długo i szczęśliwie Dzień ślubu to dla młodej, zakochanej klaczy najszczęśliwszy dzień w życiu. Edytowano Październik 16, 2016 przez Silma tagi 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coldwind Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Co tu mówić... Nic dodać, nic ująć. Żadnych większych wad nie zauważyłem, ani technicznych, ani fabularnych. Właśnie, fabuła... Wydaje się na początku, że to SoL jakich tu wiele, ot opis jakiejś uroczystości. Ale końcówka zaskakuje. Naprawdę warto poświęcić krótką chwilę na przeczytanie. Ocena: 10/10 Pozdrawiam i czekam na kolejne dzieła. Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Świetny fanfick. Dopracowany i z ciekawym zwrotem akcji pod koniec moja ocena to: 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 Nie wiem czy każdy lubi na dłuższą metę tak bardzo rozbudowane opisy, ale jak dla mnie, w tak krótkim fiku wszystko prezentuje się w klimatycznej harmonii. Nawiasem mówiąc to osobiście preferuję więcej treści względem formy. Moja ocena 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się