Niklas Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 (edytowany) Od dłuższego czasu po prawej stronie forum są bannery stron, które już nie istnieją (Battle for Equestria, Lost Tales of Equestria, kopyt.tv), a ich usunięcie, mimo zgłaszania, zdaje się być przesunięte na wieczne nigdy. EDIT: A i są głosy, że Siper o problemie wie, ale z jakiegoś powodu nie znalazł jeszcze czasu na zajęcie się nim Edytowano Listopad 3, 2016 przez Niklas 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 Też mnie to irytuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 Przydałoby się zrobić z tym porządek dla świętego spokoju, choć jakoś mi to nie przeszkadza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 Usunąłem wszystkie nieaktualne projekty oraz te gdzie nie znajdował się nasz banner 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 3, 2016 Autor Share Napisano Listopad 3, 2016 Od razu lepiej. Dzięki, @Siper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts