Reither Napisano Listopad 12, 2016 Share Napisano Listopad 12, 2016 Hejka Lubicie filmy Mlp? Jaki najbardziej? Ja teraz chce obejrzeć Igrzyska Przyjażni, albo Legendę Eveffree. Który jest lepszy? A legenda Everfree jest tajemnicz i straszna? Pomocy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 12, 2016 Share Napisano Listopad 12, 2016 Ja polecam Igrzyska, jak dla mnie jedna z lepszych części. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Arrow Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 Popieram przedmówcę/nię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek123 Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 Obejrzyj legends of everfree. Igrzyska są fajne tylko na początku, a potem z minuty na minutę robią się to coraz bardziej beznadziejne. Zresztą legenda ma lepsze piosenki, fabułę i ogólnie cała jest poprostu lepsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Arrow Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 A co w takim razie powiesz o ostatniej walce legendy? Ludzka Twilight dostała skrzydła? Coś mi tu nie gra. A romans z Timberem jest mdły. Ups, zmęczony rymuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek123 Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 Mimo wszystko gdy oglądam Igrzyska czuję iż cały czas historia robi się mniej ciekawa i naciągana. Zresztą jak całe EG... Romans może mdły, ale wszystko jest lepsze od Flasha. No może poza tymi tak holernie, brutalnie i beznadziejnie kiczowatimi strojami na koniec LoE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 40 minut temu MickyMay napisał: Obejrzyj legends of everfree. Igrzyska są fajne tylko na początku, a potem z minuty na minutę robią się to coraz bardziej beznadziejne. Zresztą legenda ma lepsze piosenki, fabułę i ogólnie cała jest poprostu lepsza. Jak dla mnie to legenda ma najgorsze piosenki ze wszysrkich części. Igrzyska miały spoko piosenki i masę ciekawych postaci takich jak np Lemon Zest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek123 Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 Jak uważasz... @BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Error Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) A nie można obejrzeć ich obu? Po co się kłócić z dwoma opcjami jak jest też trzecia? Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Error 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się