Emily Napisano Listopad 13, 2016 Share Napisano Listopad 13, 2016 (edytowany) Cześć wszystkim! Emily wróciła i też zamierza się udzielać. Na początek, w tym temacie będzie pojawiać się wszystko, co my (czyli opiekunowie działu wspaniałej Rainbow) chcemy ogłosić. Jako, że dział rozwija się od nowa, a my chcemy wprowadzić do niego trochę "świeżości", postaramy się samemu pozakładać ciekawe tematy i przywrócić niektóre stare. Jeśli jednak zauważysz ciekawy temat, który nie został przywrócony, a będziesz się w nim udzielał, powiadom nas. W przyszłości w dziale pojawią się konkursy. Oczywiście dodamy też zabawy, ale nie bójcie się ich sami zakładać. W końcu w dziale najbardziej liczą się użytkownicy! Edytowano Listopad 7, 2017 przez Calevalke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Ostatnio odeszli wszyscy opiekunowie na krótki okres, ale przybyło zbawienie... ekhem... przybył nowy opiekun, czyli ja. Będę się udzielał i powstanie wiele nowych tematów: - dyskusje - konkursy - zabawy - wiele więcej. Wystarczy że poczekacie, i się doczekacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 Dziękuję @Cassidy za tło do działu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Już nie długo (nie wykluczone że dzisiaj) Pojawi się specjalny temat w dziale. Będzie to temat z nagrodami Działanie, nazwa nagród, etc. pojawi się już nie długo, a razem z tematem, drugi temat służący do dyskusji na temat nagród Nagrody będą za: wygrywanie konkursów, posty, dyskusję, a to wszystko w dziale Dashie Pozdrawiam, i życzę miłego wieczoru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Marzec 12, 2017 Share Napisano Marzec 12, 2017 Dział nie jest już sam Do ekipy opiekunów działu Dashe (do tej pory był tylko jeden ), dołączy współ-opiekun...... kto to jest, dowiecie się za niedługo ~Tłister Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 13, 2017 Share Napisano Marzec 13, 2017 Zapewne nie myślicie kto może być drugim opiekunem dla Dashie. Otóż teraz macie odpowiedź. Ja zrobię porządek po Twisterze razem z Twisterem. Spodziewajcie się za niedługo jakiegoś konkursu i nowych dyskusji. Pozdrawiam, Z Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 18, 2017 Share Napisano Marzec 18, 2017 W dziale "Podniebny Klub Rainbow Dash" pojawiły się dwa sub-fora. Wśród nich znalazł się pamiętnik Rainbow Dash [Kliknij, aby przejść] a w nim ankieta - który opiekun ma prowadzić pamiętnik. Drugim działem jest Szkoła Rainbow Dash wzorowana na tym, choć może w nieco lekko zmienionej formie Dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 3, 2017 Share Napisano Lipiec 3, 2017 Dział Rainbow ponownie posiada tylko jednego opiekuna. Co się stało z drugim opiekunem? Zapraszam do Aktualności na forum. (#pisanienatelefonieboli) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 23, 2017 Share Napisano Lipiec 23, 2017 Mam ważną sprawę do ogłoszenia: Przepraszam, ale zwalniam się z obowiązków działu RD. Powód? Problemy, które się nie kończą, a nawet się pogarszają :/ Było można to zauważyć po słabej aktywności w dziale. Jeszcze raz przepraszam, i mam nadzieje że nowy opiekun postawi dział na nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Październik 23, 2017 Share Napisano Październik 23, 2017 Heja, ludziska! Wczorajszego dnia zostałem nowym opiekunem tego działu i żywię nadzieją, że wspólnie spędzimy tutaj miło czas! Dziękuję poprzedniemu opiekunowi za sprawowanie, a ja postaram się kontynuować pracę wszystkich osób, które włożyły tutaj cały swój wkład. To tyle na dziś. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Grudzień 16, 2017 Share Napisano Grudzień 16, 2017 Czołem, lotnicy! Jak sami pewnie zauważyliście moja aktywność w tym dziale podupadła i tylko przy życiu pozostaje jedna zabawa i galeria, która to dzięki Wam jeszcze dycha. Chciałbym tylko napisać, że wrócę z aktywnością do tego działu dopiero w ferie zimowe. Usprawiedliwiam się tym, że aktualnie nie mam czasu, chęci i sił na prowadzenie. Mam nadzieję, że nie macie mi to za złe. Do usłyszenia i Wesołych Świąt życzy Wam Opiekun i Rainbow Dash! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Styczeń 26, 2018 Share Napisano Styczeń 26, 2018 Witam wszystkich uskrzydlonych (i tych nie)!Dział nie jest już pozostawiony sam sobie - dziś objęłam posadę Opiekuna Rainbow Dash! Cieszycie się? (Nie!) Ja też! Mam już sporo pomysłów... na wszystko! Na razie nie chcę za dużo zdradzać, ale przygotujcie się na drobne zmiany i konkurs! Również chciałabym Was wysłuchać, więc zapraszam do tematu z pomysłami, sugestiami i uwagami. Zostawcie jakiś ślad!https://mlppolska.pl/topic/15542-organizacja-pomysły-sugestie-uwagi/ Było trochę luzu, a teraz ruszamy z kopyta! Przecież dział tak odlotowej klaczy nie może umrzeć, prawda? Więc razem z Rainbow Dash wszystkich serdecznie witamy i mam nadzieję, że będzie odlotowo! Pierwszy i (oby) nie ostatni raz Jelly i Rainbow Dash Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts