GamingComputer Pony Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 (edytowany) Witam na mojej galerii fanartów. Edytowano Listopad 16, 2016 przez GamingComputer Pony 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamingComputer Pony Napisano Listopad 16, 2016 Autor Share Napisano Listopad 16, 2016 (edytowany) ja jeszcze mam inne, więc jest galeria Edytowano Listopad 16, 2016 przez GamingComputer Pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 Witam na mojej galerii fanartów. przerobionych baz 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamingComputer Pony Napisano Listopad 16, 2016 Autor Share Napisano Listopad 16, 2016 Agleć nie tylko baz mam jeszcze rysunki na kartce, ale nie mogę wrzucić ich tutaj, ponieważ mają za dużą pojemność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 3 godziny temu GamingComputer Pony napisał: ale nie mogę wrzucić ich tutaj, ponieważ mają za dużą pojemność To faxem wyślij Ale pocieszę cię: 1. Lepiej bym takich obrazków nie zrobił 2. Paint też fajny program graficzny 3. Mogłeś się PRZYNAJMNIEJ wysilić by usunąć biały kolor z miejsc gdzie pomalowałeś farbą ... a nie czekaj to nie było pocieszenie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 4 godziny temu GamingComputer Pony napisał: pojemność Pojemna to jest butelka, obrazy mają rozmiar Poza tym skoro miałeś na tyle skilla żeby przerobić bazę to czemu nie mogłeś przeskalować obrazu? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 Cytując @Agleć ^^^^^^^^^^ "Brzydko" Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamingComputer Pony Napisano Listopad 16, 2016 Autor Share Napisano Listopad 16, 2016 (edytowany) ponieważ Agleć mam laptop w naprawie, więc nie mogę teraz przerobić zdjęć i rysunków Edytowano Listopad 16, 2016 przez GamingComputer Pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 godzinę temu GamingComputer Pony napisał: ponieważ Agleć mam laptop w naprawie, więc nie mogę teraz przerobić zdjęć i rysunków Yyy... to jak przeorbiłes bazy? Poza tym przeskalować można np. za pomocą Pixlra na telefonie, lol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamingComputer Pony Napisano Listopad 16, 2016 Autor Share Napisano Listopad 16, 2016 ta a na systemie windows phone działa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 Nie moja wina, że wszystko co masz jest popsute i nie ma wsparcia od programistów Ale to nadal jest śmieszne, że bazę mogłeś przemalować, a zdjęcia nie możesz przeskalować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Listopad 18, 2016 Share Napisano Listopad 18, 2016 Zawsze mogłeś poczekać, aż sprzęt wróci z naprawy, przeskalować i wtedy coś wrzucić. I popieram Aglet: tworzenie tematów o przemalowanych bazach to jakaś paranoja. Gdyby mowa była o wektorach, nie czepiałabym się nawet w połowie tak bardzo, bo sklecenie przyzwoitego wektora wymaga pewnego wkładu - czasu, wysiłku, takich tam. Paintowe bazy są banalnie proste i rzadko kiedy wyglądają dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamingComputer Pony Napisano Grudzień 1, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2016 (edytowany) next picture. (tym razem to nie baza) Edytowano Grudzień 1, 2016 przez GamingComputer Pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się