Generalek Napisano Listopad 19, 2016 Share Napisano Listopad 19, 2016 Podczas dodawania postów w jednym, konkretnym temacie (klik) wyskakuje kod błędu: EX1048. Po powrocie posty nie są widoczne w temacie, ale ze strony głównej widać, że istnieją, zarówno w okienku na ostatni post w dziale, jak i w "Posty". W profilu ani w nieprzeczytanej zawartości nie pojawiają się, jednakże temat jest oznaczony gwiazdką, nawet jeśli nie ma tam żadnego mojego posta. Przy okazji każdy z postów jest najwyraźniej podwojony (sugeruje to okienko "Posty" na stronie głównej forum) Przy ewentualnym przywróceniu postów prosiłby o usunięcie wszystkich z nich oprócz pierwszego. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 Jak widzę kolejna sprawa z dublowaniem postów, znikaniem, i nie tylko. Forum chyba uległo większym uszkodzeniom, niż myśli administracja :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 20, 2016 Share Napisano Listopad 20, 2016 (edytowany) Ja z kolei w tym temacie w kółko mam błąd EX1048, w innych jeszcze nie sprawdzałem. Dodatkowo przychodzą mi w kółko te same powiadomienia - np z wczorajszych postów w temacie który obserwuje, już trzy razy przyszło powiadomienie dotyczące jednej konkretnej wypowiedzi. Edytowano Listopad 20, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts