FirzenX Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 (edytowany) Jestem nowy, nowiutki, najnowszy. Co kilka miesięcy napastuję to forum w poszukiwaniu jedynego prawdziwego władcy - Tarretha, ale napotykam jedynie jego wyrostki. W te ponad 5 lat osiągnąłem tak wiele, lecz wciąż łaknę mego pana. Gdzież on, gdzież on! PS: To forum jest rozgałęzieniem leagueoflegends.pl, żaden użytkownik nie powinien zapominać o przodkach! Edytowano Grudzień 3, 2016 przez FirzenX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Tarreth nie wchodzi tu już od hohooooooo i jeszcze trochę. Aktualnie jedyne pewne miejsce gdzie można go znaleźć to steam. Witaj ponownie zabytku forum o numerze identyfikacyjnym 69 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 55 minut temu FirzenX napisał: PS: To forum powstało jest rozgałęzieniem leagueoflegends.pl, żaden użytkownik nie powinien zapominać o przodkach! Jeśli to prawda to ja o takich przodkach wolę zapomnieć i gdzieś zakopać np. w Kopalni soli w Wieliczce. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 16 godzin temu MasterOfRainbows napisał: Jeśli to prawda to ja o takich przodkach wolę zapomnieć i gdzieś zakopać np. w Kopalni soli w Wieliczce. Tam jest fajnie. I jest darmowe Wi-Fi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 6 godzin temu Rainbow Guitar napisał: Tam jest fajnie. I jest darmowe Wi-Fi To niech tam sobie siedzą ci przodkowie i rozmawiają o tej soli (lol) ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 4, 2016 Share Napisano Grudzień 4, 2016 3 godziny temu MasterOfRainbows napisał: To niech tam sobie siedzą ci przodkowie i rozmawiają o tej soli (lol) ... LOL taki zły? I może tam zaczęło się to forum, a właściwie tam zaczęto gadać i stamtąd się przeprowadzono... czytałem coś takiego w historii MLPPL na wiki Ale kolebka to nie forum LOLa, a 4chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się