Emronn Marvelous Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Może ktoś się pochwali profilem i osiągnięciami? A może nawet w coś z kimś zagra? Wypisujcie tutaj swoje profile z X360. Mile widziane addy do znajomych i wspólne granie Będę też prowadził spis kont w tym temacie. Nick z lewej - nazwa użytkownika forum, z prawej - konto gracza X360. Lista profili: 1. Emronn - Emron666 2. L3SIU - L3SIU 3. FubuDorweCie - Czesi3k 4. Norbert99 - Norbert777pl 5. Suchy - suchy147 6. urizielek - urizielek 7. Doctroll - SirMarioNoob UWAGA! Lista dotyczy TYLKO profili zarejestrowanych przez internet. Powód jest prosty - jeśli nie możemy nijak obejrzeć profilu, to jego nazwa nie jest nam potrzebna bo z taką osobą i tak nie uda się zagrać czy obejrzeć profil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L3SIU Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Kiedyś nick: STARKILLER 22 via xbox live Obecnie: L3SIU Jako, że na forum jestem nowy pozdrawiam wszystkich słuchaczy ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 MALYSZ - MALYSZ Ale i tak z nikim nie pogram bo nie mam konsoli do sieci podłączonej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FubuDorweCie Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 FubuDorweCie - Czesi3k 10k gamerscore woohoo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert99 Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Norbert99-Norbert777pl Chętnie zagram w Halo 4, CoD: BO 2, Halo Reach, Minecraft i ODST Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Mój profil na live to suchy147. Aktualnie pykam w resident evil 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urizielek Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 urizielek - urizielek Czesto na xksie siedze wiec tylko zapro dajcie to se popykamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doctroll Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Doctroll jako SirMarioNoob gram w BF3,BF:BC2, GTA IV, Halo 3:ODST Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Lista zaktualizowana! Jeśli ktoś ma jakieś problemy z grą, którą u mnie znajdziecie na profilu a mam z niej dużo lub max. Gamerscore, to chętnie pomogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sienny Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Gamertag: Siemmy Najczęściej gram w CoD:BO, Halo Reach, ODST. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Wykupiłem abonament, mogę więc grać online. Co prawda póki co gram tylko w Forzę 4, ale może skuszę się na coś innego (choć szybko nie zrezygnuję ze swoich ulubionych wyścigów) Mój nick - djsound360 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oceanicpit Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 oceanicpit- oceanicpit 17225 G i wciąż rośnie Śmiało zagrajmy razem (Urizielek TROLL) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszerny dawid Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 koszerny dawid - KOSZERNY DAWID ostatnio gram w AC 2 , AC Revelations i CoD MW 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haitz Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Nick xlive- Sprintek121 Zwykle gram w Halo 3, Ghost Recon Advanced WarFighter, Minecraft, Fallout NV, Metro 2033. Golda niedługo kupuję więc mogę wtedy z kimś zagrać ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinylowy-Smok Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 DRAGON POLSKA w co gram w to co widać na profilu hue hue aktualnie bez live pytanko ma ktoś z was Dead Rising 2 ? PC/Xbox byśmy pykneli we 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert99 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Ja i kilku moich kolegów z xboxa mamy Dead Rising 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Heh, teraz to gry się krakuje a nie kupuje [Musiałem coś napisać by wprowadzać Chaos, sory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Heh, teraz to gry się krakuje a nie kupuje [Musiałem coś napisać by wprowadzać Chaos, sory A tak na serio: PS3 vs Xbox 360 Najlepiej sprzedająca się konsola w Polsce - XBOX 360 W Polsce najwięcej gier sprzedaje się na... - PS3 Daje do myślenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszerny dawid Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 operuje tutaj ktoś sniper elit`em albo moh warfighter lub skate 3 ? pykneło by się multi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 konto na live-thornix100 mam pytanie-co sądzicie o niedawno wypuszczonej kolekcji MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 mam pytanie-co sądzicie o niedawno wypuszczonej kolekcji MLP? Stary, to raczej nie ten temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Divine Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 mam pytanie-co sądzicie o niedawno wypuszczonej kolekcji MLP? jak będę miał hajs to od razu kupuję MP, a za nie RD nick - trujkont69 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Wiki Dr. Xbox Live'a mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts