Cipher 618 Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 Witajcie. Moim pierwszym ogłoszeniem będzie przywitanie się. Jak już wspomniałem w dziale Fluttershy, zrezygnowałem z funkcji opiekuna. Doszedłem do wniosku, że nie potrafię wcielić się w tą postać (mimo, że jest moją ulubioną). O wiele lepiej "czuję" Lyrę i Bon Bon, dlatego postanowiłem wrócić na stare śmieci. Mam nadzieję, że wystarczy mi pomysłów, czasu i sił. Póki co jest tu pusto, ale pracuję nad dwiema nietypowymi zabawami. Pojawi się także druga edycja "gry paragrafowej". Oczywiście wszystko w swoim czasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 26, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2016 Już wkrótce wystartuje bardzo nietypowy konkurs - powiedzmy - plastyczny, przyjazny dla każdego. Wystarczy znajomość Painta. Szczegóły - za kilka dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 25, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2017 W poniedziałek wystartuje WKP - Walentynkowy Konkurs Plastyczny. Ktoś liczy na ciekawe pomysły (nie, nie ja. Ja liczę na wysoką frekwencję). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 31, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2018 Witam ponownie! Bycie Opiekunem Działu jest jak uprawianie sportów ekstremalnych, wciąga. I nawet jeśli zrezygnujesz, to prędzej czy później zacznie ci tego brakować Póki co wkradło się tu trochę chaosu (dosłownie i w przenośni) ponieważ komuś pomyliły się działy. Nie wiem co tu robi Discord, ale od jutra zabieram się za sprzątanie. A póki co, zachęcam do zadawania pytań w temacie "zapytajek". Na pewno się ucieszą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 14, 2018 Autor Share Napisano Luty 14, 2018 Już wkrótce wystartuje "gra paragrafowa", czyli coś, co można nazwać "interaktywnym opowiadaniem". Mówiąc krótko, losy Lyry będą zależeć tylko i wyłącznie od was. Szczegóły tuż po premierze Half-Life 3... Znaczy się niedługo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 6, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2018 (edytowany) Witam. Ja tylko na chwilę. Ze względu na brak zainteresowania zabawa "Jaskinia Przedwiecznych" zostaje zawieszona. Jeśli znajdą się osoby, które zadeklarują stały udział, to ją wznowię. Po drugie, chciałbym przeprosić za to, że na Ławeczce nic się nie dzieje. Po pracy jestem trochę zmęczony (6-7 godzin spędzonych przed komputerem robi swoje). Od niedzieli zabiorę się za dział i wrzucę coś nowego. Edytowano Kwiecień 6, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 13, 2018 Autor Share Napisano Maj 13, 2018 Uwaga, ogłoszenie parafialne. Już wkrótce do działu zawitają... osiągnięcia. Tak, takie jak w grach. Uprzedzając pytanie - nie, nie będzie kart, które sprzedacie za prawdziwe pieniądze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 19, 2018 Autor Share Napisano Maj 19, 2018 Wiem, że w dziale niewiele się dzieje, ale dzieje się tak z dwóch powodów: 1. Mniej wolnego czasu 2. Pracuję nad dużym(?) evnetem, który wymaga przygotowań Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 28, 2018 Autor Share Napisano Maj 28, 2018 Uwaga, w dziale galerii pojawiła się aktualizacja "regulaminu". Oto nowe zasady: - Maksymalnie trzy arty na post. Każdy w oddzielnym spoilerze. - Zastrzegam sobie prawo do usunięcia obrazka/ów (zawsze będę podawać przyczynę - np. coś, co już było) - "Sugestywne" arty należy oznaczyć słowem "sugestywne". Dziękuję za uwagę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 15, 2018 Autor Share Napisano Październik 15, 2018 Uwaga! Ważna informacja dotycząca trwającego eventu. W związku z pracą, odpowiedzi w Tawernie pojawią się: - od rana do 10:00, oraz od 22:00 do 24:00. Natomiast od środy 18 października: - od 18:00 (jeśli to pilne) lub od 20:00 do 24:00 Dlaczego w ogóle o tym piszę? Nie chcę żebyście niepotrzebnie czekali 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 24, 2018 Autor Share Napisano Październik 24, 2018 Ogłoszenie dotyczące trwającego eventu. Poprzedni tydzień był dla mnie bardzo trudny i męczący (11-12 godzin w pracy). Na szczęście wszystko wróciło do normy i będę mógł odpisywać regularnie (Tawerna, zapytajki etc.) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 20, 2018 Autor Share Napisano Listopad 20, 2018 Krótka informacja. Niestety, ale zabawa "Zagadki Agentki Bon Bon" wystartuje z opóźnieniem. Miałem w pracy bardzo ciężki dzień :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 20, 2018 Autor Share Napisano Listopad 20, 2018 6 minut temu, MLPFan napisał: Czy temat przypadkiem nie powinien być zablokowany tak żeby nikt inny prócz Ciebie nie mógł w nim pisać? Nie, ponieważ skoro zabawa nie wystartowała, to nadal można się zapisać, zadawać pytania etc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 24, 2018 Autor Share Napisano Listopad 24, 2018 Witam serdecznie. Postanowiłem zrezygnować z funkcji opiekuna działu. Powód jest bardzo prosty i przyziemny - praca, która wymaga sporej uwagi i skupienia. Po powrocie do domu nie mam ani chęci, ani siły na robienie czegoś w miarę sensownego. Wychodzę też z założenia, że opiekun musi prowadzić dział częściej niż raz w tygodniu. Właśnie dlatego postanowiłem zrezygnować. Dziękuję za zrozumienie i życzę miłego dnia 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts