Magus Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Gdy wysyłam do kogoś wiadomość np na drugi dzień ta łączy mi się z poprzednią przez co nie widać że napisałem nową wiadomość można coś z tym z zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Yeah, chyba niezbyt trafna aktualizacja, łączenie poprzednich odpowiedzi trochę irytuje i rozkojarza Fix dis plz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Powinno być już dobrze. Chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 3, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2017 Tak u mnie działa dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Works great again Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts