Kpt.Fireshard Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 No tak jestem nowy na forum. Więc nazywam się Kacper mam 17 lat i lubię My little pony dlatego tu jestem. Ogólnie to lubię rysować (chodź mi to nie za bardzo mi wychodzi).Pochodzę z województwa Lubelskiego. Jestem osoba z wieloma pomysłami mam bujną wyobraźnie (trochę mnie czasami przeraża). I chciałbym poznawać nowych ludzi. No i to tyle na razie. Jak coś to pisać do mnie!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5t43545d4d Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 Cześć i miłej zabawy na forum !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 Goraco pozdrawiam Lublin! Witaj, ja Tez jestem nowy =) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 Witaj na forum, mam nadzieję, że ci się tu spodoba i zostaniesz z nami na dłużej~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 Witaj, kolejna nowa osoba, miło Cię widzieć, życzę miłego pobytu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 Halo, dzień dobry, zostań jak najdłużej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 Witaj na naszym forum życzę ci świetnej zabawy i poznania spaniałych ludzi pozdrawiam Cię Nightmare Xeno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 Witam! Obyś miło tu spędził czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Styczeń 12, 2017 Share Napisano Styczeń 12, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Styczeń 12, 2017 Share Napisano Styczeń 12, 2017 Cześć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się