Kamiiru Napisano Styczeń 13, 2017 Share Napisano Styczeń 13, 2017 Witam , mam mały problem z pilotem lub dekoderem firmy Sagemcom. Przed chwila pilot zaczął wariować , sam uruchamia różne funkcję . Do tego dekoder nie reaguję na niektóre przyciski poza miganiem kontrolki lub jak zareaguję to np zamiast menu to włącza mi coś innego. Jak Myślice co może być tego przyczyną? Ja obstawiam że pilot padł, natomiast może ktoś z was się zetkną z czymś takim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 13, 2017 Share Napisano Styczeń 13, 2017 Miałem coś podobnego. Potem pilot padł całkowicie i nie pomogła wymiana baterii. Musiałem kupić nowy pilot w necie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 13, 2017 Share Napisano Styczeń 13, 2017 Nie miałem takiej sytuacji, ale jeżeli masz taki problem udaj się do punktu NC+ i zareklamuj pilot. Możesz dla pewności zadzwonić na infolinie. Powinni wymienić ci go bez problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Styczeń 13, 2017 Share Napisano Styczeń 13, 2017 Próbowałeś postukać w kolano? Jak nie zadziała to przyciskaj mocniej przyciski, ewentualnie zamień baterie miejscami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 14, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2017 Baterie wymieniałem nawet na inne, stykać też stukałem (to pierwsze co mi do głowy przyszło) . W następną sobotę będę na mieście więc się wybiorę . Jak to się stało to dokładnie sam nie wiem. Jakieś 30 min przed napisaniem tego tematu Matka prosi manie abym naprawił pilota. Ale co ja zrobię jak on jest nierozbierany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 16, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2017 Pilot się naprawił, wyłączyłem dekoder na noc i coś się zresetowało. Nie wiem jakim cudem, ale ważne że działa. Temat do zamknięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts