Pate Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 15 godzin temu Witoslavski napisał: Hej @Ciastek ! (Tak się oznacza?) Słucham elektroniki pod każdą postacią - trance, house, progressive house, dubstep , czasem dobry rock i pop, ale tylko czasem xD Aktualnie nie gram w nic, bo w maju maturka. Piszę "Nowhere. Strefa Śmierci" na Wattpadzie. Noo i nie chwaląc się, Ex i przyszły ( wracam) moderator działowy forum Android.com.pl Czarny Leon + Tapatalk Jak się nazywasz na watt? Chętnie bym zajrzał bo też tam posze książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 20, 2017 Autor Share Napisano Luty 20, 2017 @Witoslavski [emoji14] Czarny Leon + Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Cześć! Bądź pozdrowiony! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 20, 2017 Autor Share Napisano Luty 20, 2017 Niech żyje Celestia! [emoji14] Czarny Leon + Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Widzę, że ktoś tu lubi electro. Fajnie. Uwielbiam słuchać tego typu utworów. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Witamy na forum! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Hm... wydaje mi się, że chyba gdzieś wcześniej widziałem Twój nick... nie jeździsz przypadkiem na meety? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 21, 2017 Autor Share Napisano Luty 21, 2017 Niee, jestem świeży Czarny Leon + Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się