RainbowDash Bronies Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Witajcie Jestem Franek ale możecie na mnie mówić Rudy Pony zostałem Bronies po obejrzeniu ostatniego odcinka Mlp i na YouTube odcinka jak zostać bronym Pony Writera . Proszę piszcie swoje id do gry Mlp gameloft . Mam Crystal Empire Zamek Twillght i drzewo harmonii 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Cześć Rudzi są fajni Prawda Zirek 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Witaj na forum, Franek! Mam nadzieje, że będziesz się dobrze bawił! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Cześć Franeczku Co sobie teraz porabiasz albo czym się aktualnie zajmujesz? Mam nadzieję, że długo tu u nas pobędziesz Have fun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 2 minuty temu Zirathel napisał: Tak tak No ja mam nadzieję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Witaj na tym jakże zacnym forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Witaj na forum , mam nadzieję, że nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Witam Cię serdecznie wśród nas, Bronies i Pegasisters! A teraz standardowe ode mnie pytanie: Czy miałeś kiedyś do czynienia z trylogią gier S.T.A.L.K.E.R. (w sensie grałeś, a może tytuł się Tobie o uszy obił) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Witaj wśród nas! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Cześć i czołem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Cześć!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shios Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Serdecznie witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 Czesc Rudy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 Witaj Rudy! Jak widzę nie tylko ja uwielbiam RD . Rozgość się i niech Celestia nad tobą czuwa Czarny Leon + Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się