Bertram Quist Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 Witajcie cześć i czołem ! W tym temacie będzie prowadzona zabawa która przedstawia się następująco: Z racji tej iż przezwisko Minuette to Colgate tak będziemy na nią mówić w tym temacie (oczywiście jeżeli ktoś bardzo chce mówić Minuette jest to dozwolone). W tej zabawie głównie chodzi o to że jedna osoba ma że tak powiem pożalić się Colgate co go spotkało u innego dentysty a druga pisze rade dla osoby wcześniej i pisze co spotkało jego. Uwaga podaje przykład: [Osoba 1] Colgate ! Dentysta wyrwał mi wszystkie zęby ! [Osoba 2] To kup se sztuczną szczękę. Colgate ! Dentysta mnie kazał mi używać innej pasty niż colgate ! Mam nadzieje że wyjaśniłem W takim razie zacznę: Colgate ! Dentysta mnie podrywał ! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 Pokaż mu swoje zęby! Colgate! Mój dentysta mówi że mam tak spruchniałe zęby że nie warto zaczynać leczenia. Co mam zrobić? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 (edytowany) Wyrwij je a w ich miejsce wstaw parówki. Colgate! Moje zęby są tak czarne, że aż zaczynają rapować. Co robić? Edytowano Marzec 29, 2017 przez Beerbarian 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 29, 2017 Autor Share Napisano Marzec 29, 2017 Pomaluj na biało to przestaną Colgate ! Dentysta powiedział że pasta colgate jest do niczego ! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 Nie słuchaj go! Nie zna się, pewnie to jakiś amator. Jeśli chcesz mieć zdrowe i ładnie zęby to tylko Colgate. Colgate! Złamał mi się ząb a wolny termin u mojego dentysty (jedyny w okolicy) jest dopiero za miesiąc. Co mam zrobić? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Marzec 30, 2017 Share Napisano Marzec 30, 2017 Pójdź do Zecory, napewno pomoże ci jakiś eliksir. Colgate! W snach nęka mnie szalony dentysta. Co mam zrobić? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 30, 2017 Share Napisano Marzec 30, 2017 Używasz złej pasty a mózg przykazuje ci byś zmienił na Colgate. Colgate! Dentysta stwierdził że mam ładne cztery kły. Co robić? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 30, 2017 Autor Share Napisano Marzec 30, 2017 Spraw by powiedział że masz każdy ładny ząb Colgate ! Dentysta za zwykłą wizytę każe mi zapłacić 500 zł ! Co robić ?! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 30, 2017 Share Napisano Marzec 30, 2017 Zrób dziecko wystarczy 10 miesięcy a ty z dentystą będziesz mógł się spotykać co miesiąc. Colgate! Dentysta stwierdził iż mam złote zęby, co robić? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 30, 2017 Autor Share Napisano Marzec 30, 2017 Przetop je i kup sztuczną szczękę. Zarobisz na tym nieźle Colgate ! Dentysta mówi że najbliższy termin dopiero za 2 lata Co teraz ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 30, 2017 Share Napisano Marzec 30, 2017 Daj w łapę dentyście ile zechce (np jak będzie chciał 200 to daj mu 200gr) powinien przyjąć w tydzień ew. zmień dentystę i idź do Colgate Colgate ! Po przetopieniu zębów dentysta mówi mi że mam czekać 1 tydzień na zrobienie szczęki i że nawet za 1mln nie da rady szybciej. Jak mam jeść, co robić? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Marzec 31, 2017 Share Napisano Marzec 31, 2017 Zatrudnij profesjonalnego przeżuwacza, albo walnij żarcie z bazooki! Colgate! Moje zęby są jak gwiazdy. Takie żółte, i tak daleko od siebie! Co mam robić?! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 31, 2017 Autor Share Napisano Marzec 31, 2017 To proste pójdź do dentysty by twoje zęby były jak pióra papugi Kakadu: białe i blisko siebie Colgate ! Od mojego dentysty tak śmierdzi że nie da się wytrzymać ! Co robić ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 31, 2017 Share Napisano Marzec 31, 2017 Wsadź zatyczki wcześniej zanurzone w mięcie do nosa powinno pomóc. Colgate! Mój dentysta nic nie zrobił przy moich zębach a zażądał 200zł. Co robić? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 31, 2017 Autor Share Napisano Marzec 31, 2017 Jedź do Niemiec do innego dentysty bo pozew w Polsce nic nie da Colgate ! Mój dentysta okazał się Anty Brony co robić ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Pokaż mu jakiś zarąbisty serial, i powiedz że ludzie którzy nad nim pracowali, pracują nad My Little Pony. Może nie wyrwie ci zębów >,< Colgate! Mojego dentysty nie było w pracy i termin przełożył się na za rok! Co mam robić?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Pójdź do Colgate! Colgate! Mój dentysta wyrwał mi niewłaściwego zęba. Co mogę z tym zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Maj 3, 2017 Autor Share Napisano Maj 3, 2017 (edytowany) Jak na polaka przystało daj mu w twarz i pozwij do sądu. Colgate ! Mój dentysta powiedział mi coś takiego: On: Pewien dentysta wyrwał komuś wszystkie zęby i uciekł z miasta ! ha ha ha Ja: heh dobre On: Eh tak właśnie dostałem zakaz wykonywania swojego zawodu Ja: ! Co mam robić ? Edytowano Maj 3, 2017 przez Bertram Quist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 Powiedz mu że ostatnio gdy dentysta chciał ci wytwać zęba, tak pogryzłeś jego ręke że wylądował w szpitalu Colgate! Dostałem szkorbutu! Co zrobić aby nie wypadły mi wszystkie zęby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Maj 30, 2017 Autor Share Napisano Maj 30, 2017 Leczenie szkorbutu polega na regularnym podawaniu preparatów z witaminą C drogą doustną oraz wzbogaceniu diety w produkty bogate w tę witaminę, czyli warzywa i owoce. Colgate ! Mój dentysta nie był w tą niedzielę w kościele ?! Tak być nie może co mam zrobić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Czerwiec 7, 2017 Share Napisano Czerwiec 7, 2017 Jeśli nie pójdzie do kościoła jeszcze w tym tygodniu powiesz mu, że nie dostanie zapłaty za ostatnią wizytę i zmieniasz dentystę. Colgate! Pomocy! Moje zęby zmieniają mi się na fioletowo. Co mam zrobić?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Czerwiec 7, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2017 Radzę kupić białą farbę najlepiej satynową śnieżkę Colgate ! Zapłaciłem mojemu dentyście fałszywymi pieniędzmi i teraz stoi mi pod drzwiami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Czerwiec 7, 2017 Share Napisano Czerwiec 7, 2017 Pewnie zapomniał wydać reszty. Colgate! Mój dentysta nie ma zielonego pojęcia o stomatologii! Co mam zrobić? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 Zanim do niego pójdziesz oto co należy zrobić: Udaj się do niego z wizytą Przygotuj coś co sprawi że będziesz bezpieczny oraz różaniec Przed wejściem do gabinetu wymów 2 części różańca Módl się,że ktoś usłyszy twoje krzyki i przyjdzie z pomocą Z tej taktyki będziesz korzystał często, bardzo często , do n raza lub: To była pomyłka i jesteś umówiony do innego dentysty. Colgate! Mój dentysta zamiast rąk ma piły.Co mam zrobić? Dentysty nie zmienię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Czerwiec 16, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2017 Puki jeszcze żyjesz weź strzykawki ze znieczuleniem i wstrzyknij mu w nogi...o samych piłach nie będzie w stanie się poruszać. Następnie zamknij drzwi w pomieszczeniu w którym się znajduje i zadzwoń po służby bezpieczeństwa. Jeżeli nie uwierzą ci że atakuje cię szalony dentysta z piłami zamiast rąk to podpal budynek XD Colgate ! Mój dentysta dostał zawału podczas wizyty i przygniótł mnie do łóżka co mam zrobić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts