SystemShy Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 pora dać wyniki troche czasu mineło ale co tam WIELKIE GRATULACJE DLA TYCH CO BRALI UDZIAŁ!!! ( lista tylko do 8 miejsca ) 1.HORY!!!! wielkie gratulacje 2.Kirara 3.FreeFraQ 4. Tarreth 5. Aziz 6. Spromultis 7. Naruto5785 8. Arjen Pierwsz 3 osoby prosze o kontakt w sprawie nagrody! mozliwe jest dogadanie sie na cos innego w tych samych kosztach !!! p.s 2 sędziów brało tylko udział 3 sie wysypał dlatego tyle dni czekania ... miałem nadzieje..... metalshy to 2 sędzia a ja byłem pierwszym . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Ja wiedziałam że Horus wygra! Gratulacje:* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Horusek zdecydowanie ma talent. Świetny pomysł, czekamy na następną edycję za rok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Wielkie graty ^^ Za rok zrobię Wam godną konkurencję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Gratulacje dla zwycięzców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Właśnie, gratki się należą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 No gratulacje , a po za tym FreeFraq ja go na pewno w Elswordzie PL taki nick widziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 eee? a co to był w ogóle za konkurs ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Gratulacje, Hory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 O, wyniki. No to ja gratuluję zwycięzcom, za dobrą robotę, i.. WOW, 5 miejsce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts