Kruczek Napisano Kwiecień 20, 2017 Share Napisano Kwiecień 20, 2017 Jeśli macie jakieś uwagi dotyczące prowadzenia działu, chcecie napisać co o myślicie o nim oraz opiekunie albo macie jakieś ciekawe pomysły - zapraszam do pisania ^^ Swoją drogą~ Masz pomysł na temat? Pomysł na dyskusję, zabawę lub jeszcze coś innego? Możesz stworzyć je w dziale bez żadnego wahania, (O ile ta opcja jest dostępna dla wszystkich, tak szczerze, to nawet nie wiem, ale raczej powinna być ) Tematy zaakceptowane przeze mnie dostaną znaczek jakości Trixie i będą razem z resztą tworzyć historię działu~^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 5, 2018 Share Napisano Marzec 5, 2018 Mi się wydaję że nazwa działu powinna zostać zmieniona,na Opuszczona Scena Wielkiej i Potężnej Trixie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 19, 2018 Share Napisano Sierpień 19, 2018 No niestety... opiekun chyba zszedł ze sceny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 20, 2018 Share Napisano Sierpień 20, 2018 13 godzin temu, Starlight Sparkle napisał: No niestety... opiekun chyba zszedł ze sceny. Już dawno zrezygnował z działu. Do tej pory nie znalazł się ktoś chętny ten dział poprowadzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 20, 2018 Share Napisano Sierpień 20, 2018 hmm... ciekawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts