eXe Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Nie było tu jeszcze COH'a więc czemu nie założyć wątku ? Mhm, to dobry pomysł Trixie. ______________________________________________________________________________________________ Więc, ktoś zna tą pasjonującą grę ? Jeśli tak to Trixie może zagrać, jeśli zastanawiasz się nad kupnem to Trixie bardzo poleca, Trixie nie przeszła kampani ale wie, że jest ciekawa i wymagająca, przynajmniej czasami, a multi rozwija nowe możliwości takie jak specyfikacja armi, odznaki, poziomy a także nowe znajomości. Trixie... :grumptwi: Ma ktoś ochotę zagrać ? Bardzo lubię tą grę ale nie mam z kim grać stąd moje pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Ja grałem (już trochę czasu minęło). Bardzo lubię tą strategię, mam wszystkie części (Grałem też w CoH: Online). Teraz gram czasami w wersję Modern Combat - miła odmiana i według mnie obie strony są bardziej wyrównane. Mam jeszcze wakacje (a na studiach nie dam rady nawet myśleć o graniu ) więc można się dogadać i zagrać. Mam nadzieję, że nie będę miał lagów :-). Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Bardzo chętnie zagram w prawdopodobnie najlepszą strategię wszechświata - mój nick to Yarwis. Gram głównie werhmahtem, ale tommiaczami zza oceanu też mogę spróbować szczęścia. Tak samo jak ja XD. Jednak bardziej wole Brytyjczyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXe Napisano Wrzesień 13, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Opuściła mnie nadzieja, że ktoś odpisze, ale widzę, że jest inaczej ^^ Trixie nie ukrywa, że się niecierpliwiła. Tak... gram amatorsko ale liczy się zabawa, prawda ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 xD nawet jest wątek company of heroes :-) gram głównie niemcami - najlepsze czołgi. jak się wytrzyma pierwsze ataki aliantów, to pantery i tygrysy robią swoje, a amerykanie mogą sie pakować. ostatnio jednym v1 i tygrysem królewkim rozwaliłem bazę. reszta ubezpieczałaa tyły :-D ale na razie online nie grałem. chyba jeszcze jestem za słaby (1 na 1 na trudnym to dla mnie masakra, którą tylko niemcami potrafię roztrzygnąć na mapie łatwej do obrony, jak np lyon, dla siebie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Ja grałem we wszystkie części łącznie z COH online, teraz też bym sobie pograł ale mam problemy z uruchomieniem multiplayer. Widać że też lubicie grać Wehrmachtem. Teraz z zapartym tchem czekam na CoH2 by móc pograć Armią Czerwoną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Dawno w CoH'a nie grałem, nawet jak już gram to i tak słabo ale lubię się pobawić szczególnie artylerią - Hummel'e i Hotchkiss ze Stukasami jak ma się tego dużo szeczóglnie Hummel'i to nic nie przetrwa ostrzału z takiej armii ale jak już się do niej podejdzie to gryzie ziemie a poza tym trudno artylerią trafić w ruchomy cel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Podaj swój nick w grze' date=' a rzucę ci wyzwanie[/quote'] Sorki że teraz odpisuję, ale miałem (i nadal mam) urwanie głowy na studiach. Jeśli jeszcze wyzwanie jest aktualne to zagram najwcześniej jak będę mógł (mam zapowiedziane mnóstwo kolokwiów z anatomią na czele). Zapewne dopiero w czasie świąt. PS Mój nick na CoH to Reedman. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Przeszedłem 1 czesc i chyba do niej niebawem wróce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Przypominam, że wciąż trwa www.humblebundle.com THQ, na której można wyczaić wszystkie części CoH za niecałe 4 złote ( i wiele innych gier THQ min. Metro 2033 ). Wpirdul przez internet z mojej strony całkowicie za darmo Skorzystałem z tej okazji i nie żałuję, 3 części CoH za tak śmieszną cenę + Metro 2033, jak ktoś by chciał zagrać to piszcie na PW . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXe Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Jak ja kurde dawno tu nie byłem ^^ jak dobrze wrócić na stare śmieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poiman Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 może powrócę do CoHa jak już zmienie kompa na ciut lepszy (niestety przycięcia przy 3v3 i 4v4 trochę jednak bolą) osobiście preferowałem granie niemiaszkami (bardziej jednak PE) a co do ruskich ... Jest mod do coha, zwie się bodaj "Eastern Front" (ale mogę się mylić bo dawno nie grałem) dodający sowietów i dodający/zmieniajacy kilka jednostek w poprzednich armiach (jak np. sherman jumbo dla hamerykańców, Comet dla brytyjczyków, i już nie pamiętam co ale równie zacne dla niemców) dla tych co szukają "nowości w starociach" polecam moda zwłaszcza że korzysta z niego dość pokaźna liczba osób (wystarczająca by bezstresowo znaleźć mecz 4v4) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts