LKO Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 Witam to mój pierwszy FanArt FanArt przedstawia mojego wymyślonego kucyka nazwałem go "Happy Pie" Pochodzi on z rodziny Fluttershy i Pinkie Pie 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 (edited) Mam swoje przemyślenia co do niego i są takie: Edited May 20, 2017 by KłapouchyGore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixelator Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 Jak na pierwszy art to spoko, ale oko jest trochę za małe i przesunięte do tyłu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LKO Posted May 20, 2017 Author Share Posted May 20, 2017 (edited) 3 godziny temu Pixelator napisał: Jak na pierwszy art to spoko, ale oko jest trochę za małe i przesunięte do tyłu. Dziękuje za to że napisałeś to co zrobiłem źle następnym razem to poprawie Edited May 20, 2017 by LKO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korund Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 (edited) Całkiem fajny rysuneczek. Podoba mi się dobór kolorów w grzywie i ogonie. Nieźle ci tez wyszła trawa. Poza tym o czym kolega Pixelator wspomniał, to powinieneś popracować nad tylnymi nogami i cutie markiem . Bardzo słabo wyglądają kontury miedzy nogami. Sporo roboty jeszcze przed Tobą. Zachowaj sobie ten rysunek, po latach zobaczysz, jakie postępy zrobiłeś. Powodzenia w nauce rysowania! PS. Napisz coś o sobie w dziale ,,na start". Tutaj jest taka fajna tradycja, że nowi użytkownicy przedstawiają się, kim są, jakie maja zainteresowania itp. Edited May 20, 2017 by Korund 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LKO Posted May 21, 2017 Author Share Posted May 21, 2017 11 godzin temu Korund napisał: Całkiem fajny rysuneczek. Podoba mi się dobór kolorów w grzywie i ogonie. Nieźle ci tez wyszła trawa. Poza tym o czym kolega Pixelator wspomniał, to powinieneś popracować nad tylnymi nogami i cutie markiem . Bardzo słabo wyglądają kontury miedzy nogami. Sporo roboty jeszcze przed Tobą. Zachowaj sobie ten rysunek, po latach zobaczysz, jakie postępy zrobiłeś. Powodzenia w nauce rysowania! PS. Napisz coś o sobie w dziale ,,na start". Tutaj jest taka fajna tradycja, że nowi użytkownicy przedstawiają się, kim są, jakie maja zainteresowania itp. Dzięki postaram się robić lepsze prace:) Mam pytanie w której zakładce znajduje się "Na start" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixelator Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Na końcu działu "ogólne". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts