LKO Napisano Maj 20, 2017 Share Napisano Maj 20, 2017 Witam to mój pierwszy FanArt FanArt przedstawia mojego wymyślonego kucyka nazwałem go "Happy Pie" Pochodzi on z rodziny Fluttershy i Pinkie Pie 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Maj 20, 2017 Share Napisano Maj 20, 2017 (edytowany) Mam swoje przemyślenia co do niego i są takie: Edytowano Maj 20, 2017 przez KłapouchyGore Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Maj 20, 2017 Share Napisano Maj 20, 2017 Jak na pierwszy art to spoko, ale oko jest trochę za małe i przesunięte do tyłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LKO Napisano Maj 20, 2017 Autor Share Napisano Maj 20, 2017 (edytowany) 3 godziny temu Pixelator napisał: Jak na pierwszy art to spoko, ale oko jest trochę za małe i przesunięte do tyłu. Dziękuje za to że napisałeś to co zrobiłem źle następnym razem to poprawie Edytowano Maj 20, 2017 przez LKO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korund Napisano Maj 20, 2017 Share Napisano Maj 20, 2017 (edytowany) Całkiem fajny rysuneczek. Podoba mi się dobór kolorów w grzywie i ogonie. Nieźle ci tez wyszła trawa. Poza tym o czym kolega Pixelator wspomniał, to powinieneś popracować nad tylnymi nogami i cutie markiem . Bardzo słabo wyglądają kontury miedzy nogami. Sporo roboty jeszcze przed Tobą. Zachowaj sobie ten rysunek, po latach zobaczysz, jakie postępy zrobiłeś. Powodzenia w nauce rysowania! PS. Napisz coś o sobie w dziale ,,na start". Tutaj jest taka fajna tradycja, że nowi użytkownicy przedstawiają się, kim są, jakie maja zainteresowania itp. Edytowano Maj 20, 2017 przez Korund 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LKO Napisano Maj 21, 2017 Autor Share Napisano Maj 21, 2017 11 godzin temu Korund napisał: Całkiem fajny rysuneczek. Podoba mi się dobór kolorów w grzywie i ogonie. Nieźle ci tez wyszła trawa. Poza tym o czym kolega Pixelator wspomniał, to powinieneś popracować nad tylnymi nogami i cutie markiem . Bardzo słabo wyglądają kontury miedzy nogami. Sporo roboty jeszcze przed Tobą. Zachowaj sobie ten rysunek, po latach zobaczysz, jakie postępy zrobiłeś. Powodzenia w nauce rysowania! PS. Napisz coś o sobie w dziale ,,na start". Tutaj jest taka fajna tradycja, że nowi użytkownicy przedstawiają się, kim są, jakie maja zainteresowania itp. Dzięki postaram się robić lepsze prace:) Mam pytanie w której zakładce znajduje się "Na start" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Maj 21, 2017 Share Napisano Maj 21, 2017 Na końcu działu "ogólne". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się