Murzynek Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 Od soboty mam problem z Steam. Włączam komputer a potem steam tylko że wychodzi komunikat ---> nie można połączyć się z siecią steam. Więc postanowiłem odinstalować steam i działało ale na następny dzień gdy włączam komputer już nie i nwm co zrobić.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 Próbuj do skutku, ja też miałem ten problem, ale logowałem się kilka razy i się udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 (edytowany) Potwierdzam powyższą metodę. Spora liczba ludzi ma problem z zalogowaniem więc nie są to pojedyncze przypadki. Coś w Polsce jest na rzeczy, sądząc po tej mapce http://downdetector.com/status/steam/map/ Edytowano Maj 22, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murzynek Napisano Maj 22, 2017 Autor Share Napisano Maj 22, 2017 godzinę temu Zirathel napisał: Włącz w trybie offline Potem ustawienia>Pobieranie I region pobierania zmień na na przykład Germany-Berlin Steam się resetuje Zmieniasz spowrotem na Poland Znowu się resetuje No i masz Działa Przynajmniej u mnie to tak działa Tak działa ale gdy uruchamiam kompa znów to znowu muszę tak robić... ponieważ mam znowu ten sam komunikat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murzynek Napisano Maj 22, 2017 Autor Share Napisano Maj 22, 2017 2 minuty temu Zirathel napisał: Innego rozwiązania nie mam Ale chyba nie jest problemem robić to przy każdym uruchomieniu? To kwestia kilku chwil No też prawda. Ale dzięki że pomogłeś bo tak to bym nawet na steam się nie zalogował... Dzięki Wielkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 Jest inne - próbować do skutku. A przynajmniej do chwili aż Gaben nie ogarnie tego bajzlu Za którymś razem zazwyczaj powinno się udać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Ja próbowałem chyba godzinę i nic się nie stało ;w; Widocznie za słabo xD U każdego też może inaczej działać, i tak oprócz tego że są problemy to nie wiadomo nic więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 22, 2017 Share Napisano Maj 22, 2017 A nie możesz po prostu napisać do pomocy technicznej, zrobić screeny etc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Maj 23, 2017 Share Napisano Maj 23, 2017 (edytowany) 20 godzin temu Triste Cordis napisał: A nie możesz po prostu napisać do pomocy technicznej, zrobić screeny etc? Eh to nie tak... Ogólnie ja tez miałem ten sam problem ale zamiast pisac na forum o pasztetach to wpisalem w google i 1 lepsza strona. Wiele osób miało taki problem, u mnie zadziałało że dałem offline i sie zalogowałem jeszcze raz i chodzi. Powiedziałbym bardziej że google jest 1 w kolejności bo na takim forum o pasztetach to raczej nie takie rzeczy Jak faktycznie jest problem i nie mozna znaleźć to nikt raczej by tutaj nie pomógł fachowo, bo nie jest z ekipy steamowej EDIT Ogólnie sa jakieś ddosy albo coś więc minie z czasem prawdopodobnie Edytowano Maj 23, 2017 przez Dabrowski 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się