Pixelator Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 (edytowany) To tu będą mogły ujrzeć światło dzienne! Na start kilkoma się podzielę: Jak nazywa się smerf na wygnaniu? . . . Pa pa Smerf! Czym koty palą w piecu? . . . Miałem węglowym! Edytowano Maj 28, 2017 przez Pixelator 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 Przychodzi Chuck Norris do Demona Laplace'a: - Puk puk! - Kto tam? He-he. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 Wszyscy zapiąć pasy i wsiadamy na karuzelę niekończącej się śmiechaweczki, beczułki, niekontrolowanego spazmu chichotu, po przeczytaniu lepiej dobrze sprawdzić, czy ma się na miejscu przeponę Co mówi robot gdy wchodzi do działu CMC? BiP BiP Jak się nazywa Niklas który wyjechał do Meksyku? Nicolas Dominiquerque Co robił talent pisarski Cahan przez ostatnie lata? Rozkwitał Czym Niklas smaruje czoło jak boli go głowa? Amolem Jaki jest ulubiony drink Uziego? Krwawa Merry Do baru wchodzi Niklas, Sosna i Zegarmistrz, każdy zamawia po drinku i siada przy blacie. W tym samym czasie przed barem w samochód osobowy wjeżdża tir przewożący zupę pomidorową. Czyja to wina? Nie wiem, ale pewnie moderacji. Dlaczego Soli jest od paru dni singlem? Bo jego żona przeSOLIła mu zupę. Dobra zatrzymajmy na chwilę karuzelę, dajmy odpocząć naszym płucom. Już widzę wasze wesołe buzie z trudem łapiące powietrze ; ) Pozdrawiam serdecznie ze słonecznego świętokrzyskiego z całą rodzinką 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Czerwiec 20, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2017 Jaki jest ulubiony napój Edwarda Snowdena? . . . amNestea! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Lipiec 15, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2017 Jaki jest ulubiony kompozytor biznesmenów? . . . Handel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 15, 2017 Share Napisano Lipiec 15, 2017 Jestem dumny z tego jakże nie wysublimowanego żartu, więc z chęcią go powiem. Był sytuacyjny, więc muszę ową sytuację przytoczyć. Rozmawiałem z ojcem o starych dziejach, jak to opowiadał kiedy za czasów kiedy studiował wzięto do wojska cały wydział studentów stomatologii, i ja trochę się śmiejąc spytałem "I jak nazywał się wasz oddział? Denta force?" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts