Victoria Luna Napisano Lipiec 4, 2017 Share Napisano Lipiec 4, 2017 Witajcie, moje Lunarne pucysie Tak, oto jestem z powrotem po długiej przerwie spowodowanej moim lenistwem i zgubieniem hasła do konta. Ale kij z tym. Przychodzę do was w innej sprawie. A mianowicie... Ostatnio znudził mi się mój stary styl i postanowiłam coś odświeżyć. Głównie skupiłam się na uchu. ponieważ większości nie podobało się ono. Poprawiłam też nieco oczy- mam tu na myśli że dodałam policzek przy lewym oku (w tym przypadku) i odrobinę je zmniejszyłam(mam taką nadzieje). Nie wiem co dalej będzie z stylem 2.5D- możliwe że będę miała otwarty i osobny na to commissions. Zastanawiam się również nad tym, czy dalej rysować przy pomocy lineartu czy całkowicie go porzucić i wejść w styl 2.5D. Pyszczek również ostatnio zmieniłam- sprawiłam że żuchwa jest delikatnie z tyłu względem szczęki... Nie wiem czy to dobrze ujęłam Link do oryginału na DeviantART Liczę na Wasze zdanie bądźcie szczersi niż Applejack raczej już to niemożliwe xd Lunałka pozdrawia 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się