Decaded Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 MLPPolska United - Temat Zbiorczy Wszystkie propozycje zmian, przemyślenia, uwagi, obelgi, znalezione błędy i inne wymysły na jego temat proszę zostawiać tutaj. Będą one miały wpływ na kolejne aktualizacje wyglądu forum. Każda opinia jest dla mnie ważna. Spoiler Q: Po co taki temat?A: Bo mogę i mam powody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 W sumie ja mam takie drobne zgłoszenie. Jak ktoś napisze na shoutboxie zbyt długą wiadomość bez spacji, to pudło się rozszerzy. A wraz z nim rozwala się cała strona główna forum. Zgaduję, że to kwestia stylu, bo nie u wszystkich coś takiego wystąpiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 29, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2017 Przed chwilą, L'appel du vide napisał: W sumie ja mam takie drobne zgłoszenie. Jak ktoś napisze na shoutboxie zbyt długą wiadomość bez spacji, to pudło się rozszerzy. A wraz z nim rozwala się cała strona główna forum. Zgaduję, że to kwestia stylu, bo nie u wszystkich coś takiego wystąpiło. Uh? Nie, to nie kwestia stylu. Bardziej rozdzielczości ekranu. Musiałbym zobaczyć screena problemu, żeby powiedzieć coś więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Średnio mi się podobają te "zagięcia" przy informacjach kto napisał post na forum :/ Ale w końcu są jakieś dodatkowe rzeczy na pasku który pojawia się jak zjeżdżasz trochę w dół strony. bardzo ułatwia to powrót na stronę główna na przykład :3 Mam nadzieje że to też będzie wprowadzone w MLPPolska 3 :3 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 29, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2017 8 minut temu, L'appel du vide napisał: Usuń tylko tę wiadomość na SB https://puu.sh/wW5yc/a109e8c778.jpg Yup, jak pisałem, to nie kwestia stylu (rzucę na to okiem i tak). Poza tym, po cholerę pisać takie wiadomości? Also, masz jakąś mikro rozdzielczość. U mnie nie doszło do końca okienka nawet Spoiler 4 minuty temu, Anoax napisał: Średnio mi się podobają te "zagięcia" przy informacjach kto napisał post na forum To już raczej kwestia preferencji. Jesteś pierwszym, któremu się nie podobają. Nie da się wszystkim dogodzić D: 4 minuty temu, Anoax napisał: Ale w końcu są jakieś dodatkowe rzeczy na pasku który pojawia się jak zjeżdżasz trochę w dół strony. bardzo ułatwia to powrót na stronę główna na przykład :3 Mam nadzieje że to też będzie wprowadzone w MLPPolska 3 :3 Jest w planie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 No i mógłbym się czepnąć jeszcze średnio widocznych napisów na dole strony w niektórych miejscach(chodzi o białe promienie które przechodzą przez napisy)... ale to tylko czepianie się Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 W innych stylach było chyba tak, że jak się wylogowałeś to wszystko było w bledszych kolorach, niż podczas bycia zalogowanym. Tutaj tak nie ma i jakoś mnie to w oczy kuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 29, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2017 1 godzinę temu, Talar napisał: W innych stylach było chyba tak, że jak się wylogowałeś to wszystko było w bledszych kolorach, niż podczas bycia zalogowanym. Tutaj tak nie ma i jakoś mnie to w oczy kuje. Nie, nie było. Zwyczajnie po wylogowaniu ustawiał się domyślny, a będąc na domyślnym nie da się zmienić na domyślny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Tak czy tak, jakby kolory nieco się zmienił po wylogowaniu na takie bledsze, to byłbym zadowolony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 29, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2017 Czyli rozumiem, że mam robić zupełnie osobny styl tylko po to, żeby po wylogowaniu wyglądał inaczej? No sorry, nie chce mi się 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Jeśli zmiana kolorów o dwa odcienie to zupełnie nowy styl, to niech ci będzie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 a jak inaczej chcesz zrobić by bez logowania były kolory bledsze, a po zalogowaniu żywsze? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Czepialstwo time: przyciemnijcie nieco teksty, paski spoilerów, cytatów czy pola tekstowe - obecny odcień jest ciut za jasny w porównaniu do tła, zwłaszcza po przesiadce z ciemnego stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 31, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2017 Przed chwilą, Ylthin Maruda napisał: Czepialstwo time: przyciemnijcie nieco teksty, paski spoilerów, cytatów czy pola tekstowe - obecny odcień jest ciut za jasny w porównaniu do tła, zwłaszcza po przesiadce z ciemnego stylu. Ten styl docelowo miał być jasny Zobaczę, co da się zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Ja bym chciał zgłosić 2 błędy.. które występują w MLPPolska United jak i w innych stylach... Jeden z nich występuje gdy chcę zmienić kategorię wyszukiwania na stronie ze swoim profilem: A drugi występuje gdy przewijam jakikolwiek profil: Chodzi o to, że główny pasek z informacjami o użytkowniku i jego awatar wchodzą na pasek główny gdzie np.: jest logo które pozwala wrócić na główną stronę w United czy inne opcje... Nie sa to problemy bardzo przeszkadzające, ale jak na nie natrafię to jednak trochę kuje w oczy i przeszkadza... szczególnie ten pierwszy może nie być tak bardzo przeszkadzający, bo nie każdy wyszukuje czegokolwiek z swojego profilu, a jeśli już to nie często... Tak mi się przynajmniej wydaje.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts