Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witajcie w nowej, odświeżonej i wydaje mi się, że lepszej wersji zabawy dla osób, które lubią oceniać. Wydaje mi się, że dobrym pomysłem będzie zamieszczać tutaj co jakiś czas dzieło, które ktoś stworzył na moją cześć, a waszym zadaniem będzie ocena tegoż dzieła. Bądźcie surowi, ale sprawiedliwi! Nie wymyślajcie wad na siłę. Zalet oczywiście też nie. Liczę na waszą uczciwą ocenę i nawet jeśli będzie to ostra krytyka to unikniemy nieprzyjemnych sytuacji. Miejcie na uwadze, że z racji kontrowersyjności tej zabawy będę tu często zaglądać i patrzeć czy przypadkiem ktoś nie przyszedł tylko po to by pluć jadem! Tymczasem poniżej macie pierwszy obrazek: Spoiler Autor nieznany niestety. 4 Link do komentarza
Nightmare Princess Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 To jest przesłodkie. Bardzo mi się podoba. Link do komentarza
Cozy Glass Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Słabo zanimowane, ale obrazek bardzo ładny. 1 Link do komentarza
Kruczek Napisano Październik 6, 2017 Share Napisano Październik 6, 2017 Słaba animacja, niedokładnie przycięte, ale cała reszta wspaniała. Gdy to wstawić na tło nocy/ gwiazdek/ sypialni Luny byłoby miodnie. Zawsze mam słabość do serduszek w oczkach ^^ Link do komentarza
Recommended Posts