Shiro ToPinku Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Fanfic zaczyna się dość normalnie , ale obiecuje ,że to się zmieni w koszmar. Wkrótce któraś z sióstr będzie świętować dzień zostania jedynaczką. Zapraszam do przeczytania mojego pierwszego Prologu https://docs.google.com/document/d/1z-X43jeca28vvVFNNklACxM3U1zDQDtM4hyy88QRkx4/edit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Fakt zaczyna się... normalnie. Strasznie ciężko czyta mi się dialogi (ale to przez ipada). Co do błędów jedyny kłujący to "Twilight Saprkle", ale to zwykła literówka, więc czekam na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Nawet ciekawie się zapowiada. Czekam na ciąg dalszy. Lubię horrory:fluttershy5: EDIT: aha, popraw jeszcze literówkę ''Reinbow Dash'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiro ToPinku Napisano Wrzesień 1, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Fakt zaczyna się... normalnie. Strasznie ciężko czyta mi się dialogi (ale to przez ipada). Co do błędów jedyny kłujący to "Twilight Saprkle", ale to zwykła literówka, więc czekam na więcej Rzeczywiście Dziękuje ,że to zauważyłęś . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Horror? Jestem zmuszony przenieś tego fanfica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berry punch Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Cóż rzeczywiście zaczyna się typowo mam nadzieje że się rozwinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Dokument w koszu autora. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts