BronyReader Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Witam! Pragnę przedstawić mój pierwszy cover piosenki "Mad Mares" oryginalnie zaśpiewanej przez Feather. Mam nadzieję że wam się spodoba! Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Październik 13, 2017 Share Napisano Październik 13, 2017 Naprawdę dobra robota - zarówno od strony instrumentalnej jak i wokalnej. Mam nadzieję usłyszeć więcej od ciebie :3 Tribrony sfinansowało ci nagranie w studio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BronyReader Napisano Październik 14, 2017 Autor Share Napisano Październik 14, 2017 17 godzin temu, OjtamOjtam napisał: Naprawdę dobra robota - zarówno od strony instrumentalnej jak i wokalnej. Mam nadzieję usłyszeć więcej od ciebie :3 Tribrony sfinansowało ci nagranie w studio? Wielki dzięki! Nie, Tribrony nie sfinansowało mi nagrania, a kupiło mi mikrofon studyjny :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się