Haifisch7734 Napisano Listopad 19, 2017 Share Napisano Listopad 19, 2017 (edytowany) Cześć wszystkim, jestem Haifisch. Konto tu w sumie założyłem dawno temu, bo w 2012 roku, ale pod innym nickiem, napisałem tylko 32 posty i od 2013 byłem nieobecny. Nie witałem się wtedy, więc dopiero teraz się przywitam. Mam 24, pochodzę z Kielc i pracuję jako programista, jednocześnie zaocznie studiuję informatykę na studiach magisterskich. Lubię słuchać muzyki (głównie fiński i niemiecki metal), grać, interesuję się Formułą 1, militariami, astronomią i chemią. Lubię też edytować na wikipedii (głównie kwestie techniczne na stronach poświęconych F1). MLP poznałem w 2012 roku, niedługo przed maturą. Po maturze znalazłem polską wiki poświęconą MLP, będącą w takim sobie stanie, i korzystając z dużej ilości wolnego czasu zająłem edytowaniem jej. Szybko dostałem uprawnienia administratora, niedługo potem zostałem tam biurokratą. W ciągu ostatnich kilku lat MLP poświęcałem raczej mało czasu. Korzystając jednak z tygodnia wolnego na początku listopada postanowiłem nadrobić zaległości (pół 6 sezonu i cały 7), przez co ponownie się wkręciłem w MLP i postanowiłem też spróbować tu wrócić. Ogólnie jestem raczej typem samotnika, który spędza wieczory w domu. Nie lubię imprezować, nigdy nie byłem na żadnym meecie. W sumie, to tyle co mam o sobie do powiedzenia. Awatar przedstawia moją sponifikowaną wersję (długie włosy i broda). Edytowano Listopad 19, 2017 przez Haifisch7734 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChiselBrush Napisano Listopad 19, 2017 Share Napisano Listopad 19, 2017 Hej! Bardzo miło jest mi powitać cię na tym forum (sama jestem z resztą świeżakiem). Zawsze jestem chętna do poznawania nowych osób i rozmowy, więc jeśli kiedyś chciałbyś z kimś popisać, zglaszam się na ochotnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 19, 2017 Share Napisano Listopad 19, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że ci się tu spodoba i zostaniesz z nami na dłużej Jakbyś chciał o coś zapytać czegoś się dowiedzieć lub po prostu popisać to pisz śmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Listopad 19, 2017 Share Napisano Listopad 19, 2017 Szalom Haifisch to pierwszy utwór metalowy, który mi się spodobał. Stare czasy, eska rock była jeszcze ogólnopolska, grała metal a ja jej słuchałem w drodze do szkoły. I popatrz jak nisko upadłem. Siedzę na forum o koniach i a dla relaksu słucham Bathorego. Nie idź tą drogą. Ale pochwal się czego słuchasz. Ja ci polecę Eliasa Frosta, gra pucykowy metal, gotyk, folk i industrial. Zgłoś się do administracji, może coś wykombinują ze starym kontem. Kiedy przeczytałem do końca, odnoszę wrażenie, że mamy ze sobą całkiem dużo wspólnego poza metalem. Też powróciłem w tym roku po kilkuletniej przerwie. I jeszcze trochę tego by się zebrało, ale nie chce mi się pisać dalej. Jeśli chcesz, wal na priwie. Życzę dobrej zabawy i innych fajnych rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haifisch7734 Napisano Listopad 19, 2017 Autor Share Napisano Listopad 19, 2017 Hej wszystkim, dzięki za powitanie Jasiulo, to jest to samo konto, tylko zmieniłem nick na mój ogólny, który wszędzie stosuję. Wcześniej miałem osobny nick na kucowe strony, ale zrezygnowałem z niego i postanowiłem używać mojego stałego. A co słucham, to możesz zobaczyć tu: https://www.last.fm/pl/user/Haifisch77777 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Listopad 23, 2017 Share Napisano Listopad 23, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts